Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináltok szex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok szex után?

Figyelt kérdés

Igen tudom a kérdés fura. 20 éves, (elég toxikus) párkapcsolatban vagyok (igen ki fogok lépni belőle), viszont most nem ez a lényeg.

Ti együttlét után mit szoktatok csinálni?

Felpattantok, irány a fürdő, öltözés, majd visszafekszetek az ágyba mintha mi se történt volna, vagy össze vagytok bújva továbbra is esetleg úgy is alszotok el?

2023. aug. 28. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Felpattanok irány a fürdő majd osszebújunk
2023. aug. 28. 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

utójáték, simogatás, beszélgetés, dicséret, összebújás, szeretgetés, esetleg újabb menet.

Ha alvás, akkor alvás, ha van tennivaló, akkor zuhany, s tennivaló.

45/F

2023. aug. 28. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Együtt maradunk, egymást ölelve, csókolva, leginkább símogatva úgy kb 10 percig...

Utána megyek rágyújtani, muszáj..🤫

2023. aug. 28. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Úgy alszunk el,ha nincs még egy menet.Belém élvez,aztán a puncimat meg kell törölnöm,meg a hímvesszőjét is megszoktam,vagy magának.Én szoktam bugyit húzni.
2023. aug. 28. 15:01
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Lerakom a pénzt aztán megyek haza fürödni
2023. aug. 28. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Vad szex van nálunk, úgy leizzadunk pár menet utánra, hogy muszáj letusolni mindkettőnknek. Aztán bújás, beszélgetés stb ..mikor mi adja magát. Na meg attól is függ, mennyi az idő. Ha reggel elhúzódik amikor sietni kell melóba, gyors fürdés, öltözködés és rohanás..
2023. aug. 28. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
6os, ez k*****ott beteg 😅
2023. aug. 28. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:
9%
S nem vicceltem..
2023. aug. 28. 15:36
 9/12 anonim ***** válasza:
67%

Hát mikor az akkori barátnőm kívánt :DD valamikor csak bújtunk,és beszélgettünk. Volt amikor szexeltünk még egyszer, valakivel csak betéptünk elég változó :DD

26f

2023. aug. 28. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Pici össze bujas

Aztán rágyújtunk

Ágynemű csere

Közös zuhany

Aztán fekvés alvás

29N

2023. aug. 28. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!