Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy féltestvérem, akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy féltestvérem, akivel nem igazán volt kapcsolatom életem során, most találkoztam vele először felnőttként és nagyon erősen vonzódom hozzá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
11 éves voltam mikor apám lelépett, más városba ment és új családot alapított. Egy lánya született a 2. feleségétől. Kb. 2-3 alkalommal találkoztam vele, amikor még nagyon kislány volt (általános iskola alsós). Már szinte a létezéséről is megfeledkeztem, mikor most apám kitalálta hogy ő család egyesíteni szeretne. Úgyhogy újra találkoztam a “húgommal”, aki egy átlagos kisgyerekből azóta brutálisan gyönyörű nő lett. Teljesen zavarba jöttem, mert szerintem életemben nem láttam még olyan nőt akit ennyire lehengerelt volna. Döbbenten állok a dolog előtt, nem kellene valami természetes blokkolásnak lenni felé ilyen szempontból? Kicsit most undorodok magamtól hogy őszinte legyek, és nem tudom, hogy lépjek túl ezen? Nyilván nem fogom elmondani neki, vagy lépéseket tenni felé, viszont valahogy fel kellene dolgoznom a helyzetet.
2023. aug. 27. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Féltestvér == testvér. Rokon. Szokj hozzá.
2023. aug. 27. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Szia kérdező.

Csupán csak az egészséges ösztönök ébredtek fel benned.

Hagyd lecsillapodni, és koncentrálj a testvéri kapcsolatra.

Én is bele voltam zúgva a nagyon szép únokahúgomba, de tudnom kellett kezelni a helyzetet.

Az a baj, hogy annyira sötét voltam, hogy nem is tudtam leplezni, hogy számomra vonzó a lány.

Kellett egy kis idő, mire helyre tettem magamban a dolgokat.

2023. aug. 27. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ha családja van, hagyd békén.
2023. aug. 27. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozós édes any... ❗😡
2023. aug. 27. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Külön nevelkedő testvéreknél előfordulhat vonzalom.

Szerintem kerüld a társaságát.

2023. aug. 27. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Komolyan összejönnél egy olyannak aki ugyanabból a spermából van mint te?
júl. 24. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
21%
Dugd meg!
júl. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!