Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párcsere sex 33 évesen ?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal de engem már még előtte is izgatott a párcsere vagy a hármas sex.
Nemtudom felhozzam e neki ?
Nektek hogy történt ? Mit mondtatok? Akár privátba is irhattok .
33f 28N
2023. aug. 26. 22:47
11/18 anonim válasza:
Hozd fel neki. Én felhoztam és fantasztikus dolgok lettek belőle😉 szintén 30asok vagyunk.
12/18 anonim válasza:
#1 Leginkább társadalmi elvárás miatt szégyen,ha titokban marad nincs gond.Ha a nőnek jól esik,csak arra kell vigyázni ne legyenek érzelmek.Ha terhes lesz nem tartja meg.Cserénél te ugyanazt csinálod a másik nővel..
13/18 anonim válasza:
Engem is izgatna ha más lenne a feleségemmel, akár hármasban velem együtt akár csak néző lennék.
Sajnos neki nem tetszett az ötlet így marad a vágy :)
28/F
14/18 anonim válasza:
Hát engem kurvára zavarna ,ha a nőmet egy másik pasi dugná. Lehet, hogy nagyobb farka van, kehet, hogy sokkal jobb az ágyban mint én, lehet, hogy sokkal jobban nyal stb. Aztán meg otthagy majd.
15/18 anonim válasza:
A nők most vannak elnyomva és gyűlölve a feminizmussal. Egyébként a nő tulajdon, és ezzel minden történelmileg sikeres kultúra egyetért.
16/18 anonim válasza:
Hozd fel neki, szerintem nem szabad kihagyni!
17/18 anonim válasza:
Szoktam látni, hogy van aki pont ilyet keres a Startaprón
18/18 anonim válasza:
#17 meg az összes partnerkereső oldalon is rengeteg pár keres párcserét is :) klubokban heti (összesítve a klubokat, napokat) hetente százas nagyságrendű pár fordul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!