Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak nagyon gazdag nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak nagyon gazdag nők fizetnek? 🤔

Figyelt kérdés

Mármint szexuális vagy ahhoz hasonló szolgalatokért.

Amennyire láttam neten, ők általánosan fiatalabbnak tűnnek,mint amennyi ki van írva életkorra. Szóval ingyen is kaphatnának aki kell nekik.

A "normál" egzisztenciával rendelkező nők hogyhogy nem vetemednek ilyesmire? Ha nem is feltétlen mindenre jó kísérőt (, hanem egyszerűbben definiálható szabadidős partnert) keresve.

Fiúk valami tapasztalat ilyen téren? Nők, ha pénzesebbek lennétek akkor gátlástalanabbá is válnátok (vagy vice-versa)?

2023. aug. 26. 19:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A hatalom
2023. aug. 26. 20:15
 2/21 A kérdező kommentje:
1-es ezt kicsit kifejtenéd bővebben?
2023. aug. 26. 20:18
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy az átlagos anyagi helyzetű nők nem fizetnek néha? Én pl fizettem már masszázsért extrákkal. Az oka pedig az volt, hogy egyszerű, kb azonnal tudott fogadni a srác, nem kellett kölcsönösségen alapulnia a dolognak, én fizettem és csak annyi volt a dolgom, hogy élvezzem. Csak velem foglalkozott, nem kellett semmit viszonoznom. Valahogy ez hihetetlen jó érzés volt, teljesen ellazultam és megéltem, hogy 1-1,5 órán át csak feküdnöm kellett:D ja és a legjobb ujjazás volt ever. Volt tapasztalata a srácnak. Sokkal többet tudott nyújtani, mint bármelyik partnerem korábban. Ugye ez kvázi 1 órás előjáték/izgatás volt, nem szex. A korábbi partnereim ha összehoztak egy 5 perces előjátékot, már sokat mondtam szerintem. Szóval nekem nagyon jó élmény volt. Tudom ez kicsit más, mint kísérőért vagy szexért fizetni, de hasonlít azért.

Szerintem hasonló lehet az idősebb, gazdag nők fejében is. Nincs bonyodalom, nem kell ismerkedni, megjelenéskor szexi egy fiatal jóképű férfi párnak. Szóval miért ne. Ráadásul nőként amúgy izgató/izgalmas, mikor neked van hatalmad egy férfi felett. Ő van alárendelt helyzetben. Szokatlan, így izgató érzés akkor is, ha nem domina a hölgy. Nekem is tetszett ez a felállás, pedig sub vagyok

N

2023. aug. 26. 21:31
 4/21 A kérdező kommentje:
A "honnan tudod" kérdésre rövid válasz: Regisztráltam ilyen oldalra, megnéztem sok profilt.
2023. aug. 26. 21:37
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
#4: de pont ez a lényeg, hogy mi van azokkal a nőkkel, akik nincsenek ilyen oldalakon? Ők is fizethetnek társaságért, csak nem hirdetik puncson
2023. aug. 26. 21:46
 6/21 A kérdező kommentje:
Oké rendben, ezt elhiszem, de néma gyereknek anyja se érti a szavát. Szóval érted, ők akkor nem tudatják a világgal hogy lenne ilyen igényük.
2023. aug. 26. 21:50
 7/21 A kérdező kommentje:
folytatva: ők miért nem, és mondjuk a tehetősek miért hirdetik?
2023. aug. 26. 21:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt 1 ev mikor havonta hivtam egy helyes eskort fiu h kinyaljon, olelgessen simogasson csokolozuunk. Kellett az intimitas az orgazmus de a behatolas nem. Kozben jartam dokihoz h rendbe tegye a lelkem azutan ami tortent.
2023. aug. 26. 22:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

1) Nem olcsó.

2) Mert megtehetik.

1+2 = az átlagjövedelemmel rendelkezők nem fognak fizetni azért amit ingyen is bármikor megkaphatnak. Úgy van vele, hogy nem tétel neki az összeg, amíg arra az 1-2 órára jól érzi magát, minőségi szolgáltatást kap és nincs belőle bonyodalom (nem akar a pasi ráakaszkodni ismétlésért, vagy a nő pénzéért). A hangsúly a minőségi szolgáltatáson van - ha már fizetnek valamiért gazdagék' akkor megnézik az micsoda. Szimpla átlagpasiért nem fogják a zsozsót leszurkolni.

2023. aug. 26. 22:57
 10/21 A kérdező kommentje:

8-as, most ez lehet csak nekem félreérthető de olyan mintha azt írtad volna hogy lelkileg megviselt hogy valaki kinyalt, ölelgetett, simogatott.

Amúgy ezt adnám én is, nagyon ^_^

9-es de pont ez az. Nem kéne ahhoz kimondottan gazdagnak lenned, hogy megtehesd. Kérdezz körbe valami gyárban, sok faszi jár (női) prostihoz, és nem csak a görény kinézetűek. Pedig havi 250 körül keresgélnek.

2023. aug. 26. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!