Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők ti szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők ti szeretitek ha kikötöznek szex közben?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a nők mennyire szeretik a kötözős szexet. A barátnőm eléggé odavan érte mostanában. Tudnátok adni tippeket esetleg, hogy lehetne még jobban feldobni?

2023. aug. 26. 14:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Kötözd ki az ágyhoz X-alakban úgy, hogy a feje lelóg az ágy széléről és hátrahajlik. A feje mögül közelítsd meg és így szopasd. Bekötheted a szemét is, úgy izgalmasabb. Csikizheted is kikötözve.
2023. aug. 26. 15:11
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tetszene, és szerintem általában ez bejön a nőknek. Sajnos még nem volt részem benne.
2023. aug. 26. 15:12
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Engem izgat, de kevés férfi ért hozzá (technika,ötletek stb)

Bondage néven keress neten egyszerűbb kötözési módokat. Biztos tetszene neki, ha néha előrukkolnál valami újjal, amit tanultál

(ha valaki megcsinálná velem azt, amit az #1 írt - csikizés kivételével - halálos szerelembe esnék ott helyben:D)

25N

2023. aug. 26. 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
az en parom nagyon kedveli az ilyesmit
2023. aug. 26. 15:48
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Igen

De csak akkor ha van fenekelés és punci verés is és haj húzás pofozás leköpés lepisilés vagy be pisiltetés

Más különben nem izgat

2023. aug. 26. 16:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha nem is próbálnám ki.
2023. aug. 26. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer kötöztek ki, élveztem nagyon, főleg hogy élvezésig nyalt
2023. aug. 26. 16:50
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Igen, szeretném. Amit első ír, az nagyon jó lehet. :)

Párom szeretném rávezetni erre. :)

2023. aug. 26. 18:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem is gondoltam, hogy ez ilyen sok nőnek bejön. Ha van még valakinek ötlete ne tartsa magában. Jöhetnek még tippek. :)
2023. aug. 26. 21:50
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
En is nagyon elveznem, de meg nem volt benne reszem
2023. aug. 27. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!