Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista strandon, hogy megoldható?
Tegnap este felszedtem egy nagyon jó csajt. Reggelig szexeltünk. Holnap együtt megyünk nudista strandra. De egy ilyen jó csaj mellett, nekem fel fog állni, álló dákóval meg, hogy menjek be a vízbe. Ha egész nap meg hason fekszek akkor napszúrást kapok
Van valami módszer, hogy ne álljon fel?
Egész éjjel szexjetek megint. Reggel, strandra indulás előtt is legyen még egy menet. Akkor csak kibírod. Ha mégsem, hasra fordulsz vagy bemész a vízbe, míg elmúlik. A hideg zuhany is segít csökkenteni a vágyat.
Ha mégsem bírod, bemész a WC-re is kivered.
Egyeseknek micsoda problémáik vannak… Hogy a fenébe tudtad felszedni azt a nagyon jó csajt, ha még a saját pöcrődet sem vagy képes irányítani?
Elmész egy szexboltba oszt veszel egy férfi erényövet. Azt csak nem tiltja a nudi-strand szabályzata. xD
#6 nálunk is ez a helyzet. Sehol sem lehet meztelenkedni. Így keresnem kell nekem is. De pasiként nehezebb, mint nőként szerintem.
22F
- a kérdésre a válasz:
Ürítsd ki magad előtte. Ússz sokat. Fáradj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!