Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szülés után hogy alakult a szexuális életetek? Befolyásolta, hogy a terhesség alatt felszaladt egy kis plusz súly? Hány évesek vagytok?
Szülés után a nők 90% a eléri amit akar ,és jól végezte dolgát alatt ő befejezettnek tekintik a szexuális életet.
Ha esetleg néha van kedve akkor még jó.
A férfi még qvni vagy szeretőt tart akkor egy .....
Sajnos én ezt tapasztaltam a környezetemben.
Még jó hogy ugyanígy a nők 90% kapható is a szexre egy kis apró ért
Összesen 4kg szaladt fel de az szülésnél le is ment .
Császárral szültem
1.5 évig hüvely szárazsággal küzdöttem hiába volt orgazmusom szar az tapadós voltam ez megölte köztünk a dolgot
Nem is vagyunk együtt 5 éve
29 N
Hát nekem sajna kb 15 kg szaladt fel, de nem ez volt a gond. A férjem kifordult magából, agresszívvé vált, emiatt, na meg a folyamatos fáradtság miatt nem kívántam. Ha mégis csináltuk, akkor meg konkrétan semmit nem éreztem úgy kitagultam, pedig vilagéletemben szűk voltam, ő meg vastag.
Aztán szétmentünk, lett új kapcsolatom. Őt már kívántam, de a tágasság még mindig zavaró, ha nagyon beindulok csak azt érzem hogy a méhem döfködi... Elég kellemetlen.
És most újra terhes vagyok. A libidó megint zéró mínusz, a súlyom 5 hónap után vagy 8 kg-val több, pedig sokkal kevesebbet eszek. Előre félek mi lesz szülés után. Lehet én kérek majd "férjöltést", aztán átmegyek innen a fogyokúrás részre :D
A kérdésére, a súlyfelesleg szerintem ilyen téren nem okoz gondot, minden máson viszont igen (önbizalom, állóképesség, fáradékonyság)
38n
Nekem semmi nem szaladt fel. Én két gyereket szültem és szoptattam szülés után. A természet úgy találta ki, hogy amíg a baba szopik, ne akarjon már még egy valaki az anyja testébe költözni, hogy elvegye tőle a jó kis táplálékot. Az anya ilyenkor minden rezdülésével azon van, hogy a megszületett gyermeket életben tartsa. Minden más háttérbe szorul. Ezért pl. simán bírja az éjszakázást a babával, de a szexhez már se ereje, se kedve.
Nekem mindkét gyerekem születése után eltelt 2 év, mire elkezdtem újra kívánni a szexet. Elkezdtem, tehát ez egy hosszabb átmenet volt a mostani állapotomig, amikor is a kisebb gyerek hat éves, én 40 és meg vagyok veszve, folyton szexelnék.
Tehát, ha valaki szülés után hosszabb ideig nem kívánja, nem jelenti, hogy soha többé nem fogja. Ez egy ilyen életszakasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!