Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak hozzám hasonlók aki inkább feladta az ismerkedést a kis mérete miatt?
Figyelt kérdés
Nekem 14 cm ráadásul nem is vastag és nem akarom hogy csalódás érjen. Ekkorával max szerencsétlenkedni lehet. Az elvárt 17-18 centitől sajnos nagyon messze vagyok. Hozzám hasonló méretűek véleményére kíváncsi vagyok. Szerencse hogy nem csak szexből áll az élet, millió más alternatíva létezik hogy boldog legyen valaki.2023. aug. 25. 14:01
11/18 anonim válasza:
Tele a világ velük, de nekik van annyi eszük, hogy az ilyen szerencsétleneket messzire elkerüljék.
12/18 A kérdező kommentje:
#11 A normális kisfarkúakat is elekerülik, ezen te ne aggódj. Legalább egyedül vagyok és nem kell azon görcsöljek hogy megcsalnak egy nagyfarkú csődörrel.
2023. aug. 25. 14:53
14/18 A kérdező kommentje:
#13 Miért kellene felkeresnem?
2023. aug. 25. 15:00
15/18 anonim válasza:
#14 mert tele vagy frusztrációkkal és szorongásokkal ami torzítja a szociális kapcsolataidat.
16/18 anonim válasza:
Jól teszed, nekünk több nő marad!
17/18 anonim válasza:
Én nem adtam fel, csak felvettem a női szerepet. Nagyfarkú pasikat keresek, akik jól megdugnak. Csajként vagyok közben és ennyi! Élvezem, hogy egy mocskos kis szexéhes ribi vagyok ilyenkor :)
Valamiben meg kellett találni az élvezetet :D
18/18 anonim válasza:
Nekem 12 cm-es van. Kb. 30-40 csajom volt. Senki nem tett rá negatív megjegyzést, viszont többen dicsérték, hogy milyen jó kemény.Én nagyon örültem volna ha 14 cm-es lett volna, de igy sem vagyok szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!