Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilikonos, plasztikázott nők izgatóbbak, szexibbek mint természetes nő társaik?
Jogos, de akkor az elvárásodat gondolom, finanszírozod is, így lenne fair...
Megdöbbentő néhány ember hozzáállása... Mit nem lehet felfogni azon, hogy mindenkinek más tetszik?
Szerintem aki a kis mellű nőt belinkelte, az egy nő, akinek kicsi a melle és az önbizalma. Ezért gondolom már szilikonos, de még mindig nem jött helyre mélyen belül az önbizalom kérdés, ezért a többi kis mellű nőt is leszólja, hogy azok is érezzék magukat rosszul.
Na, többek között ezért is taszítanak a szilikonos nők. Mert ennyire önbizalomhiányosak, az meg kinek kell?
Ezerszer inkább egy nagyon pici mellű nő, mint egy ilyen hárpia.
Buta hárpia ráadásul. Mert a nagyon gazdag embereket hozza fel példanak. Igen, ezek az emberek valszeg csak puncikat keresnek, ennyi. Ha szerinted a külsőn múlik minden, akkor ne lepődj meg, ha az esetleges társad is csak egy puncit lát benned, aztán majd megy a rinya, hogy csak meg akart bszni, meg ilyenek.
De ha már példákat hozunk fel, hogy a csőlátásból kicsit kirántsalak (nyugodj meg, tudom hogy ez nem fog menni, mert ebben te már nagyon mélyen benne vagy), akkor ott van Pierce Brosnan, akinek a felesége nem egy modell alkat, mégis vele van.
Mindezt félretéve kár, hogy az ilyen felszínes emberek a legharsányabbak, mint te.
Szerintem is jól néz ki a belinkelt kismellű lány.
A szilikon meg nekem se jön be, inkább az önbizalmat kéne rendbe rakni, mint plasztikázni, hosszabb távon azzal leszel boldogabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!