Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mitől függ hogy 1 időszakban nagyon rávagytok indulva a baratnőtökre máskor meg akármit csinalhat a nő, nem érdekel titeket? Mi okozza ezt a hullamzó libidót?
Na látod, ezt nem tudni. Gondolom, nálunk sem teljesen azonos a hormontermelés szinteje, ezért vannak ilyen és olyan időszakok is.
Meg ugye, mi sem vagyunk robotok. Nem akkor van/lesz szex, amikor a nő akarja. A farok nem teljesen így működik (ha működik) :D
Ilyen férfival nem találkoztam
Általában bárhol bármikor tudnak dugni
Hát ez az! A periódus! Meg a patika... (periódus = ha jön magától, patika = ha segítség kell) vagy nem így gondoltad? :D
A cukiság nem mindig tuti recept... pl.: ha én cuki vagyok a barátnőmmel, akkor általában megölel. De szex az nuku.
Nem lehet, hogy valami máshoz van köze? Mondjuk a hajadra gerjed vagy valami egyéb kiegészítőre, ruha, illat? Csak azért kérdezem, hogy hátha találunk valami összefüggést, amiről azt hiszed, hogy nem, de közben meg igen és így mégis az a megoldás, amire sosem gondolnál, holott végig a szemed előtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!