Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a szájba élvezést szeretitek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 19:17
11/21 anonim válasza:
én szeretem. De ha az arcomra élvez az izgatóbb. Viszont azt nem lehet csak otthon.
12/21 anonim válasza:
Én is szeretnék szájban elélvezni, de a feleségem nem engedi. Igaz, ahhoz szexelni is kellene, de sosincs kedve.
36F
13/21 anonim válasza:
Igen,szeretem,de csak akkor,ha nem sok sperma jön.
14/21 NTBS válasza:
Persze. Itt mindenki. A valóság nagyon más!!
15/21 anonim válasza:
Milyen rendes asszonyok vannak errefelé! 👍👏
19/21 anonim válasza:
Szájba élvezés előtt nem árt ha szól a partner hogy "jön"
Aki nem szereti az ízét és mégis csinálja, az utána kiköpi egy zsebkendőbe vagy törülközőbe.
Fontos hogy kinek a farka.
Mennyire szereti az illetőt.
Többi érzelmi megközelítés Nő felé rendben van e, vagy csak az elégedetlenség és negatív kritikát kapja.
Eléggé lelombozza a hozzáállást.
20/21 anonim válasza:
Van mikor feleségem olyan hanguladban van és nem engedi kivenni a szájából.
33/N 38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!