Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják egyes pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják egyes pasik hogy olyan jó lehet a tanárnénivel kezdeni?

Figyelt kérdés

Számos cikk alatt olvastam kommenteket kiégett 30 vagy 40 x éves pasiktól, mikor derültek ki dolgok egyes tanárnőkről (külföldön) hogy viszonyt folytattak a diákjaikkal, hogy ''bár nekem lett volna ilyen tanárnénim'' meg ''az én időmben miért nem volt ilyen''.

Most lehet azt mondani, hogy jaaaaj mindenki szokott fantáziálni a tanárjáról, feljebb valójáról, főnökéről, stb.

De a fantázia más, mint a valóság.

Arról nem beszélve, egy 10, 12, vagy akár 15 éves kisfiú az még gyerek, agyilag is.

Nagyon nem tesz jót egy kiskorúnak lelkileg, ha egy jóval idősebb nő testi kapcsolatot létesít vele.

Ezt nem(csak) én mondom, hanem nálam okosabbak.

Aki a Terminátor filmekben a kisfiú John Connort alakította, Edward Furlong, 13 éves korában az akkori 26 éves mentora (elvileg magán színész tanára) csábította el.

Utólag elemzik őt, hogy valószínűleg többek között emiatt is siklott ki az élete, lett alkoholista, drogos, mert ez a viszony rossz hatással volt rá.

Sok más esetet elő lehetne venni, kevésbé ismert vagy ismeretlen emberek közül.

De tény, hogy nem tesz jót hosszú távon egy gyerek lelkivilágának egy felnőttel való viszony.

Kihat a későbbi életére, párkapcsolati problémai lehetnek később.

És ha belegondolunk, nem normális az a 20-on vagy 30 vagy 30 feletti nő vagy pasi, aki tizenévesekkel kezd, saját diákjaival akár.

Én 30 felett vagyok, sose kezdenék 15, 16 de 19 évessel sem, nekem gyerekek.

Aki nem a korosztályával kezd, azzal valami nincs rendben.

Az ilyen szerepjátékokat ne számítsuk bele, ott két felnőtt emberről van szó.

És az is számit, melyik életszakaszban kezd egymással két ember.

(Pl. van különbség a között, hogy egy 25 éves kezd egy 15 évessel, vagy egy 20 éves egy 30 évessel, vagy 25 éves egy 35 évessel).

Szóval, miért gondolják egyes pasik mégis azt, hűűűű de klassz lehet tanárnénivel kezdeni?

2023. aug. 24. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

De ha tanár férfi és 10,12 meg 15 éves kislányokkal van akkor még beindul a gyilkos ösztön

Nemtől függetlenül elítélendő hogy egy felnőtt gyerekkel folytasson szexuális viszonyt

2023. aug. 24. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Persze, mindkettő helytelen, akár felnőtt nő vagy férfi kezd kiskorúval.

A kérdésem az volt, egyes pasik mikor ilyen kiderül egy tanárnéniről, miért röhögős meg vigyoris emoji-val hogy bár neki lett volna ilyen tanárnénije.

És nem egy, sok.

2023. aug. 24. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ezt meg is válaszoltad magadnak. Akik úgy gondolják, hogy jó lett volna szexelni a tanárnővel, azok a kamaszkori fantáziáikra gondolnak vissza, és nem mérlegelik az egyenlőtlen viszony pszichológiai hátrányait. (Egyébként minden heteró kamasz srác fantáziál tanárnőkről, idősebb szomszéd lányról, háziorvos asszisztenséről, haver anyukájáról, abban az életkorban ez természetes.)
2023. aug. 24. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Sosem írnék ilyen kommentet, de sajnos mint a vezető egyik újságíró elmondta, a pedofilok gyógyítható betegek, stb-stb... Én 18 évesen egy külföldről érkezett angoltanárnőbe voltam szerelmes, de egyenlőre úgy néz ki, nem találkozhatok vele újra. Viszont sosem kommentelnék olyasmit, amit a kérdező említ.. Nem nevezem meg az egyetemet, a várost sem, de volt, ha a jogászbuliba eljött egy oktató, minden csaj odavolt érte, és persze az Alfája miatt, mi, meg csendben zúgolódtunk, de mivel a papa menő ügyvéd volt, kétszeresen is " hallgató" volt a nevünk.
2023. aug. 24. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Azért 14 év feletti srác már bőven nem kisfiú, 12 éves korom után már csak idős emberektől tűrtem a legkisfiúzást.

A tipikus az, hogy úgy 13 éves kortól az átlag srácok bizony próbálnak bevágódni 20-30-as csinos tanárnőknél, ha a tanárnőről kiderül hogy szingli, akkor meg egyenesen prédának nézik. 15-16 éves srác is meg már bőven lehet megjelenésében, fellépésében nagyon férfias, hibátlan testtel, pl. ha sportoló. Már az is kis győzelem középiskolás srácnak ha tanárnőt sikerül intimebben megtáncoltatni egy osztálykiránduláson vagy elfogad tőle egy relaxáló vállmasszázst, az meg a teljes diadal, ha sikerül összejönnie vele.

Az USA-ban tipikusan ritkán 16, jellemzően 17 év körüli srácokkal összejövő tanárnőket küldenek kb. egy évtizedre rács mögé, azért ilyenkor szerintem bőven a tanárnők az áldozatok.

[link]

2023. aug. 24. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
35%

"Szóval, miért gondolják egyes pasik mégis azt, hűűűű de klassz lehet tanárnénivel kezdeni?"

röviden ugyanazt csinálják, mint te is: mindenkire érvényes igazságnak tekintik a saját működésüket és tapasztalataikat.

2023. aug. 24. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
3 as én sosem.. nem bukom az idősebb nőkre.. legyen fiatal.. cserfes, huncut, és feszes! :)
2023. aug. 24. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!