Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért néznek furcsán kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek furcsán kis hazánkban a topless strandolásért?

Figyelt kérdés

Néha néha merészkedek mondjuk egy Balaton vagy Duna parton le dobni a bikini felsőt. De sokszor úgy érzem megvető pillantásokat kapok. Ennyire ördögtől valló ez?

Vannak mások is akik szívesen strandoknak így?

2023. aug. 23. 16:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Magyarország közerkölcs terén kb. Európa "Amerikája". Ugyan az a puritanizmus és ál-erkölcsösség megy itt is mint a fehér kerítéses amcsi kertvárosban, csak kicsit más színben.

Ellenben akár a német frei körper kulturral, vagy a spanyol toplessz strand sztereotípiával, az itteni átlagos Pista bácsiban és Margitka néniben hagyományosan sokkal erősebb ellenszenv van mindennel szemben ami kicsit is provokatív.

Nézz csak meg itt pár kommentet. "Ne tolják a képembe", "feltűnési viszketegség", "felraknak napiszarra". Az itteni társadalmat még nagyon erősen áthatja az előző századból megmaradt "a kiálló szögre lecsap a kalapács" mentalitás. Ez abból is látszik hogy minden 2. Kérdés úgy kezdődik hogy "Az normális hogy....?".

Na meg persze ahogy előttem is írták sokan, van ott egy nagy adag irigység is. :D

Remélem tudtam segíteni :D

2023. aug. 23. 22:36
 22/26 anonim ***** válasza:
67%
Max jobban megneznek. En is szoktam ilyet. Nincs ebbol semmi.
2023. aug. 23. 22:39
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen elkisérnélek!
2023. aug. 24. 03:35
 24/26 anonim ***** válasza:
28%
ebben az országban 2 opció van.. megszánnak ha rusnya vagy.. irigykednek ha dögösebb és ennyi. vagy lehet esetleg egy 3. opció hogy én megnézlek a fa mögött:D
2023. aug. 24. 03:59
 25/26 anonim ***** válasza:
83%
Szomorú , hogy ilyen prűd lett az ország. Még a nyolcvanas évek végén a Balatonnál (főleg német csajok) strandoltak bikini felső nélkül. A kilencvenes években az akkor még szabad Lupa (Luppa) tavon békésen elfért egymás mellett a nudista és a textiles fürdőző és azzal sem foglalkoztak, hogy még bányaterület volt. A 21. es válaszoló tökéletes választ adott a kérdésre. Egyébként meg minden téren irigyek az emberek. Még akkor is utálkoznak ha egy kategóriával jobb kocsid van mint az övé.Én azt mondom , hogy csináld szabadon amit és ahogyan szeretsz és szard le magas ívben ezeket az önsorsrontó szerencsétleneket.
2023. aug. 24. 08:22
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
igen ez a kapitalista világ.. mindenkinek adott a lehetőség meggazdagodni.. és ha nem éred el amit a másik az jobban fáj.. ez van.
2023. aug. 24. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!