Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesen elégítettetek ki először szájjal hímvesszőt és milyen érzés volt? Az ondó hová ment?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 16:48
1/23 anonim válasza:
18 éves voltam, nagyon jó érzés volt, főleg a vége, amikor a számba élvezett.
4/23 anonim válasza:
Kérdező. Ebből a kiírt kérdésből hogyan szándékozol fordítani, hogy legyen punci belőle? Vagy te ilyen mazohista vagy, és szeretsz eleve bukásra ítélve lenni? A kérdésed esélye 0,000001 % hogy ebből nőd lesz. Gondolom ez több mint ami vagy jelenlegy. Halkan megsúgom, hogy a nők 1 egésztől indulnak. Szóval jobban tennéd ha fejlesztenél még keveset a csajozási mósszereiden. Válaszom építő jellegű kritikaként fogadd. A módszert magadnak kell feltalálnod.
5/23 A kérdező kommentje:
4-es. Én nem akarok nőt óriási tévedésben vagy. Én is nő vagyok és kíváncsi vagyok, hogy a nő társaim, hogy élték meg ezt a dolgot.
2023. aug. 22. 17:00
6/23 anonim válasza:
5: Én elhiszem ha te mondod. #4
8/23 anonim válasza:
7: Csak az adott fiújé volt keserű, vagy azóta is keserűnek érzed a spermát?
9/23 anonim válasza:
Aki tinikorában vagy előtte tette, fura, hogy ilyen esetért nem voltak benneteket felelősségre. Egészen ocsmány és igénytelen! Sőt, gyerekkorban jogsértő.
10/23 anonim válasza:
9: Na megjött az aktuálisan önjelölt jogcsősz. Mikor mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!