Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózokat tudnánk még kipróbálnk, hogy feldobjuk egy kicsit az együttléteket a barátnőmmel?
Egy kicsit ellaposodott a szex az utóbbi időben. Ezért szeretnék valamiket újítani, hogy feldobjam egy kicsit. Amit próbáltam eddig, új helyszínek, wellness hétvége szállodában, spontán szex, stb, nem jött be sajnos, vagy max egy egy alkalomra volt jobb.
Most arra gondoltam, hogy új pózokban dugjam meg, amiket még nem próbáltuk, az újdonság varázsa hátha jobban beindít.
Amiket szoktunk: misszionárius, lovagló, kutyapóz, és nagyon ritkán fordított lovagló. Próbaltuk a 69est, az nagy csalódás volt mindkettőnknek. A kiskifli nagykiflit is próbáltuk, de úgy egyszerűen sehogy se tudtam betenni neki, akárhogy próbáltam. Illetve megfordult még a fejemben az álló pozició, de az kizárt, mert nagy a magasságkülönbség, és túlsúlyos, nem bírom felemelni, neki se lenne jó.
Ahogy írtam, fontos adalék, hogy majdnem 100 kg a barátnőm, főleg hasra hízik, tehát az akrobatázás nem megy, nem mozgékony. Ezekkel a körülményekkel tudtok valami ajánlani, hogy kicsit változatosabb legyen? 28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!