Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok fiúk hány éves korotokban masztitatok először?
Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 08:12
14/18 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszem, de
12-13 éves kissrác lehettem.
Ösztönösen húzogatni kezdtem magamnak,amíg meg nem keményedett.
Bűntudat fogott el, de nem hagytam abba, és egyre aktívabban húzogattam,és egyik pillanatról a másikra elöntötte a testem a forróság, pár másodperccel később már el is élveztem. Fogalmam sem volt róla mi távozott belőlem és
meilyedtem, mert nem tudtam mi történt, csak azt, hogy nagyon jó volt.
Utána már minden nap csináltam, mert újra és újra át akartam élni azt, amit legelőször éreztem.
☺️
15/18 anonim válasza:
8-9 lehettem. Az első kilövellés pedig kb 12 évesen, mint az előttem írónak ! F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!