Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan lány aki belement támogatásos kapcsolatba? Nem hivatásos lányokra gondolok hanem aki így oldott meg egy anyagi problémát vagy élet helyzetet.
Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 16:36
1/7 anonim válasza:
Volt egy rovidebb ido 4 honap , de mihenst tudtam kiszaltam belole.
Nem volt tul vonzo a partner se, meg nagyon kulon akartam elni. A fozetesembol ez kb 4 ev alatt sikerult volna.
4/7 anonim válasza:
Sugardaddy vagyok, akit érdekelne ilyen irjon Ram
6/7 anonim válasza:
Ha van olyan lány, aki támogatót keres, írjon, tudok jó opciót.
Egyébként ez a dolog működik, kölcsönösen megéri.
7/7 anonim válasza:
Férfiként írom, hogy volt olyan lány aki belement támogatásos kapcsolatba. Nem is egy. Méghozzá itt az oldalon ismertük meg egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!