Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden egyedülálló, szexpartne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden egyedülálló, szexpartner nélküli férfi szokott önkielégíteni?

Figyelt kérdés

Kérdésem most a 20-40 közötti férfiakra vonatkozik természetesen, nem a 60 felettiekre :D

Tehát egy egészséges férfi mindenképp szokott önkielégteni, ha nem jut szex neki partner hiányában? Vagy lehet, hogy van aki fél évig is jól el van enélkül ?

2023. aug. 18. 00:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Muszáj önkielégíteni... aki ritkán teszi.. pedig az anyagcseréje gyors ott lent. Szövődmények is lehetnek belőle. Voltam urulógusnál mert fájdalmat éreztem. Kiderült hogy megnagyobbodott a prosztatám egy kicsit (szakítás után semmi sex még maszti se volt) Konkrétan azt írta fel hogy többször rángassam a kobrát. mer ez a természetes.. meg kell fejni a kígyót néha.. legalább heti 2-3 szor. De azt is mondta ez mindenkinél más. Nyilván aki hormonálisan már nem érzi a kangörcsöt annyira annak talán az is belefér ha 2 hónapig nem csinál semmit. Egész egyszerűen ha érzed hogy megtelsz muszáj kiengedni kicsit, ez így van.
2023. aug. 18. 21:14
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen. És muszáj is, ahogy előttem írták. F 45
2023. aug. 19. 01:46
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha nőként nem maszturbálok, én is nagyon durva álmokat làtok és álomorgazmusom lesz. A hormonokat nem lehet kicselezni az önmegtartóztatás ideájával, amikor depressziósan nemi vágyat is csökkentő gyógyszert szedtem, akkor sem ment. Ha peteérésem van, olyan vagyok, mint egy tüzelő macska...sajnos a páromat nem tudom akármikor látni.
2023. aug. 23. 00:59
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

#4 "az egyetlen örömforrás csak is isten lehet"

Ez azt jelenti, hogy az oltárképre vered? :Đ

2023. aug. 26. 16:37
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
milyen élete van annak aki elhiszi a mai digitális korban hogy a biblia szent és igaz :DD azt is emberek írták.. akik bűnösök ahogy a hívők szoktak fogalmazni... szóval.. kis gap van itt a logikában.
2023. aug. 26. 18:02
 16/18 anonim ***** válasza:
#14😂😂😂
2023. aug. 31. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:

40 felett sajna ritkábban kell már vernem, mint korábban.

10 éve még símán ment az esti menet, ha pár órával előtte kivertem.

Manapság meg előre puhatolóznom kell lesze-e vajon akció, mert akkor inkább arra tartogatom a kanosságot.

Na de bármelyik urológust megkérdeznél, azt ajánlaná, hogy a prosztatád rendszeresen ürítsd. Szingliként marad az önkielégítés.

2024. ápr. 2. 01:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Rendszeres szex mellett is rendszeresen verem ugyanolyan gyakorisággal, mint 10 vagy 15 évvel ezelőtt.

Így érzem jól magam.

2024. máj. 2. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!