Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya nők hogy viselik hogy ritkábban jut szex mint a szépeknek? Odaadóbbak is szex közben?
Van kezem meg játékszerem
Hát nem tudom szopni szeretek és a legtöbb perverz dologba benne vagyok amibe a tökéletes testűek finnya picsáznak
Valószínűleg sehogy, mert a csúnya nők is akkor kapnak szexet, amikor akarnak. Maximum nem a legeslegjobb pasiktól.
(Amikor 110 kilós csaj ismerőseim 1 nap alatt találnak top pasit tinderről szexre, akkor nehéz elhinni az itteni hisztiket.)
Nem vagyok szép. De kedves, okos, művelt.
Nem szorulok senkinek a kegyeire. Van párom aki nem felszínes és nem a szexben méri a kapcsolat minőségét.
Neki a tartalom fontosabb mint a forma.
Örülök hogy nem vagyok szép mert így a felszínes, értéktelen pasik elkerültek.
A külső relatív
Ami neked szép, az nem mindenkinek az... És ami pl. a barátodnak csúnya, az lehet hogy neked bejön!
Én pl. nem vagyok magammal megelégedve, de másoktól kaptam pozitív visszajelzést.
Én azt mondom, hogy nem minden a külső... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!