Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csúnya nők hogy viselik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nők hogy viselik hogy ritkábban jut szex mint a szépeknek? Odaadóbbak is szex közben?

Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Van kezem meg játékszerem

Hát nem tudom szopni szeretek és a legtöbb perverz dologba benne vagyok amibe a tökéletes testűek finnya picsáznak

2023. aug. 17. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg sehogy, mert a csúnya nők is akkor kapnak szexet, amikor akarnak. Maximum nem a legeslegjobb pasiktól.

(Amikor 110 kilós csaj ismerőseim 1 nap alatt találnak top pasit tinderről szexre, akkor nehéz elhinni az itteni hisztiket.)

2023. aug. 17. 14:50
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Nehezen viselem, nem vagyok odaadó.
2023. aug. 17. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy "csúnya" nőnek is ugyanúgy juthat annyi szex, amennyit csak akar, egyszerűen össze kell jönnie valakivel, akinek tetszik, és aki nem csak egy alkalmat lát benne.
2023. aug. 17. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagyok szép. De kedves, okos, művelt.

Nem szorulok senkinek a kegyeire. Van párom aki nem felszínes és nem a szexben méri a kapcsolat minőségét.

Neki a tartalom fontosabb mint a forma.

Örülök hogy nem vagyok szép mert így a felszínes, értéktelen pasik elkerültek.

2023. aug. 17. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a "csú nya", aki mást annak nevez, volt már ilyen-olyan párom is, de sosem hagytam, hogy jóbarátom is akár "csúnyának" nevezze. Bizonyos testi attribútumok miatt?
2023. aug. 17. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen nézet, hogy a csúnyább nők odaadóbbak, ezzel kompenzálnak. Én voltam nagyon jó és kevésbé vállalható nőkkel is. Nem tapasztaltam ezt kifejezetten.
2023. aug. 17. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Azzal vagyok odaadó, akibe szerelmes vagyok.
2023. aug. 17. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A külső relatív

Ami neked szép, az nem mindenkinek az... És ami pl. a barátodnak csúnya, az lehet hogy neked bejön!

Én pl. nem vagyok magammal megelégedve, de másoktól kaptam pozitív visszajelzést.

Én azt mondom, hogy nem minden a külső... :)

2023. aug. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!