Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi 35 évesen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 35 évesen a szüleivel él, van értelme próbálkoznia a nőknél?

Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Én elvből nem k..zok. Nem mintha nem futna rá, nekem kicsit olyan mintha csalnál a társasjátékban. Nem feltétlenül kell pénzzel tömni a nőt ahhoz hogy megd--gd. Sok nő sem keres komolyat, nem mindenki akar komolyat. Nőknem sem mindig van ideje párkapcsolatra, túl fáradtak, vagy csak egyszerűen nincs kedvük hozzá. Persze azért beszélgetni kell, mert nyilván egy vadidegennek nem fog lefeküdni. Van ilyen is, persze az érettebb korosztályból. 42F
2023. szept. 3. 14:35
 12/20 anonim ***** válasza:

11!

Mi köze ennek a csaláshoz?

2023. szept. 3. 15:15
 13/20 anonim ***** válasza:
mert lusta dolgozni a pu--ért
2023. szept. 3. 15:19
 14/20 anonim ***** válasza:

13!

Azt te honnan tudod, te nem normális? Inkább pont hogy a krválkodás olyan mint egy csalás. A krva lusta dolgozni.

2023. szept. 3. 15:28
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
21 éves koromban diplomával a kezemben a szüleim azt mondták, hogy alljak meg a saját lábamon, ahogy a testvéreimnek is. Én is ezt mondtam a felnőtt 21 év feletti gyerekeimnek. Mégis szeretetteljes, gondoskodó, jó kapcsolatban vagyunk. (önállóság, függetlenség, felelősség, bizalom az alapja a működő párkapcsolatnak.)
2023. szept. 3. 23:04
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Persze hogy van. Alkalmi dolog összejöhet
2023. szept. 4. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha magadnak nem bírtál saját életet teremteni, hogy menne ez pl a gyerekeidnek? Tudsz egyáltalán egyedül lenni, önállóan élni? Lehet kívül 35 vagy, de belül 12. Max több mindent láttál, de tapasztalat az nem lett belőle.
2023. okt. 2. 12:45
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Próbálkozni érdemes. Azonban sok nőnél ez negatívum lesz, készülj!
2023. okt. 2. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ilyet is csak az kérdez akinek nem volt még soha tartós viszonya, kapcsolata. Az élet úgy működik, amit elhatározunk, azt valóra tudjuk váltani. Aki már a lépések előtt kreálja az indokokat, miért nem fog sikerülni, az el is hiszi az önmaga által kitalált negatívumokat. Aki pozitívan gondolkodik az eléri a céljait, vágyait! Nem a nehézségekre, akadályokra kell koncentrálni, hanem a megoldásokat kell keresni! Lényegében, ez mindenre érvényes az életben.

Az ismerkedést, párkeresést is sokan túlagyalják, ahelyett, hogy a megvalósításra helyeznék a hangsúlyt. Nem olyan bonyolult ez! Közel ugyanannyi nő és ugyanannyi férfi keres partnert, szerelmet. A természet olyan jól alakította ki mindezt (Vagy az isten, istenek. Ki tudja?), hogy mindenkinek juthat partner. Aki keres talál, aki nem keres nem talál. A nem keresőknek köszi, több marad a többieknek. 🤪😉

Sok embert férfit, nőt nem érdekel a másik ember családi helyzete, munkahelye, iskolázottága, karrierje, csupán önmaga az ember érdekli akivel szívesen ismerkedne, járna, szeretkezne...

Egyszerűen élvezd az életet! Ismerkedj, barátkozz, randizz, a többi majd kialakul!

Ismerkedésnél a legrosszabb ómen, ha életed problémáival traktálod a másikat. A feketelevest elég akkor felhozni, ha az érinti a másik felet is. Szülőkkel élsz, elég elmesélni, amikor már az ágyba mennétek. Nem nehézségként kell tálalni, hanem tényként, ami megoldást kíván. Vagy menjetek a nőhöz, vagy menjetek motelbe, barát lakására, stb. Amennyiben a nőhöz sem lehet menni, akkor ő sincs jobb helyzetben, mint te, vagyis egálban vagytok.

Hozzátenném, mindig is voltak családok, ahol nem volt külön lakás, így kénytelenek voltak hazavinni a partnert a saját szobájukba. Remélhetőleg, saját szobád azért van.(?) Első nejemet is így vittem fel 18 évesen. Szüleim vagy elvonultak a saját szobájukba, vagy diszkréten elmentek otthonról. Válásom után ismét laktam szüleimmel pár évig, saját lakásomat kiadtam. Ekkor volt olyan nő, akit ismét hazavittem a szobámba. Nem az első összebújáskor, azt megoldottuk motelban, vagy a nő lakásán, ha volt lehetőség. De idővel haza is vittem őket. Voltak barátnőim, akiknek gyerek is volt, mégis mentünk hozzá is. Ez teljesen természetes! (nekem is voltak, de nem velem laktak)

Második házasságomban 3 éve velünk él fél oldalára lebénult 90 éves apukám, akit én ápolok. Két kamasz gyerekünk is van. Mégis van szexuális életünk nejemmel! Sőt, már fiúnk is felszokta hozni barátnőjét. 15 éves lányunknak is van udvarlója, legszívesebben már ő is itt aludna, ha beleegyeznénk, de az még korai. 😉

2023. okt. 2. 20:16
 20/20 A kérdező kommentje:

,,Próbálkozni érdemes. Azonban sok nőnél ez negatívum lesz, készülj!"

Nem tartom kizártnak, hogy mindenki el fog utasítani emiatt.

2023. okt. 3. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!