Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben az a kifejezés hogy megbeszélés hogy pl sperma hova megy anál lesz e hogyan történik meg mikor?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 08:46
4/10 anonim válasza:
Fél szavakból megértjük egymást szeretkezés közben.
5/10 anonim válasza:
Figyu vagy előtte vagy közben megkérded hova mehet
De jobb esetbe védekeztek
6/10 anonim válasza:
Állandó partnerrel ezzel nincs gond, alkalmival meg közben fél szavakkal, pl
Én: Popsi mehet?
Ő: Nem
Én: Oké.
Vagy ha épp azt mondja hogy persze vagy hogy csak finoman akkor is tudom már hogy mi a helyzet.
Kb ugyan ez a végén is hogy hová menjek el. Akkor is megkérdezem ha óvszerben vagyok futottam már bele olyan nőkbe akik szeretik látni is hogy elmegy a partnerük...
7/10 anonim válasza:
Élvezhetek az arcodra?
Jössz te felülre?
Kutyapóz mehet?
Elfogok élvezni…
Konkrétan így. 99%ban én irányítok és ezeket mondom.
8/10 anonim válasza:
Fő lépések, előre, részletek közbe, de nem kell mindent megbeszélni, a legutóbbi egy éjszakás csajomat dugtam, végén levettem a gumit és elkezdtem a mellére arcára verni, amikor jött az anyag hirtelen bekapta és szopta és nyelte, gondolom nem akart spermát törölgetni, de nem beszéltünk róla semmi többet.
9/10 anonim válasza:
Mi leginkább előtte beszéljük meg. Ha szex közben eszembe jut vmi, akk megkérdezem, hogy mehet-e.
10/10 anonim válasza:
Anális szexet előre megbeszéljük, hogy fel tudjak rá készülni.
A többi dolog szex közben rövid kérdésekkel. Például: ráülsz? bekapod? hová élvezzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!