Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba vagy saláta?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen puncim van. Mikor állok vagy akár fekszem de nem vagyok felizgulva akkor ránézésre babának tűnik, tehát nem látszanak ki a kisajkak. Mikor viszont fel vagyok izgulva szinte”kinyílik” akkor meg salátának mondanám. Akkor most melyik? Képet nem küldök2023. aug. 16. 15:19
1/15 anonim válasza:
pedig kép nélkül nem tudjuk megmondani
2/15 anonim válasza:
Lehet a kettő között. Nagyon sokféle punci van, vulva gallery az instán ha érdekel, nem kell mindenképp felcimkezned hogy ez akkor mi szerintem
3/15 anonim válasza:
Keresd ki neten, leírás nem ér semmit
5/15 anonim válasza:
Kép nélkül biztos nagyon undorító
6/15 anonim válasza:
Szerintem inkább baba.
A saláta puncinál alapból kilógnak a kisajkak, nyilván eltérő módon.
8/15 anonim válasza:
Ajánlom a kedves előttem szólók figyelmébe, hogy keressenek rá arra a kifejezésre google-n, hogy butterfly pussy
Üdvözlettel, egy pasi🤗
10/15 anonim válasza:
Nekem jó vastag a farkam, szétfeszítené úgyis, bármilyeen puncid van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!