Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt magamban? 22/L
Pár napja sajnos olyat csináltam ami miatt szégyellem magam eléggé.
Van barátom akivel szeretjük egymást, jól megvagyunk.
Múltkor unatkoztam otthon, snapchaten mindig szoktak jelölni random emberek akik “ismerkedni” próbálnak. Beszéltem az egyikkel, képeket akart tőlem kérni. Sokáig könyörgött, míg egyszer el nem pattant valami az agyamban és izgatni kezdett. Jött egy olyan gondolat hogy megmutatom neki magam bugyiban arc nélkül, ennyit csak láthat. Nagyon izgatott hogy megmutattam neki magam így, viszont itt sajnos elvesztettem minden kontrollomat, és nem álltam meg.. a mellem is megmutattam, majd a puncim és a popsilyukam is, annyira nem tudtam ellenállni az érzésnek, hogy még pózoltam is neki a képeken totál meztelenül arc nélkül persze és még masztiztam is videóba..
És nagyon eufórikus és hihetetlenül izgató élmény volt maga ez hogy egy vad idegennek így feltártam a testem.. viszont borzasztó lelki ismeret furdolásom lett utána, és ijesztő is volt számomra hogy annyira izgatott hogy nem tudtam magamat kontrollálni ennyire.. Hogyan lenne érdemes ezt kezelnem? Azóta néha rám jön ugyan ez az érzés, hogy izgatna, de nem akarok megint ebbe a hibába esni..
Nagyon gyenge kamu sztori.
Biztos,hogy nem vagy nő, a fogalmazásodon érződik.
Viszont,ha pasi vagy,felvetődik bennem a kérdés,hogy mi a célod ezzel a gyenge kamu kérdéssel?
Azt a konzekvenciát vonom le,hogy biztosan ratyi vagy.
vagy a privik számára veri, vagy megad valami kamu snap-et, hogy pár netes képet elküldjön nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!