Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy külsőre tetszett valaki,de egyébként ki nem álhattatok,rohadtul ellenszenves?
Figyelt kérdés
Vagy feküdtetek már le ilyen emberrel?2023. aug. 14. 18:43
3/8 anonim válasza:
Igen Volt ilyen
És pont a viselkedése miatt nem volt köztünk szex
29N
4/8 anonim válasza:
Ismerek vonzó embereket, akikkel el se tudnék képzelni semmit, mert a belső tulajdonságaikkal annyira taszítanak.
5/8 anonim válasza:
Sok nővel vagyok így, sosem volt semmi sem. (F!)
6/8 anonim válasza:
Volt ilyen csaj fiatalon, állítólag énekesnek készült, folyton énekelt, nyávogott, egyáltalán nem tetszett. De annyira le akartam vele feküdni, hogy megjátszottam, hogy érdekel. Jó nagy melle volt, azért érdekelt különösen. Pár alkalom után aztán különváltunk.
7/8 anonim válasza:
Van ilyen, utálom azt a csajt, egy szót sem akarok vele beszélni és bárcsak felköltözne a holra, de úgy beg*asznám egyszer órákon keresztül csak ne szóljunk egymáshoz és a végén mindenki menjen a dolgára szó nélkül. F.
8/8 anonim válasza:
Volt ilyen fiú akit láttam képeken és nagyon megtetszett sokáig rá gondoltam stb aztán végül rá írtam és elmondtam neki mindent mondta H nem vagyok az esete és bunkó módon elutasította és letiltott utánna vhogy vissza tiltott vagy nemtom és újra rá írtam először nem tudta h én vagyok és utánna mondja h " na várjál tudom ki vagy" es neki teljesen mas testi adottsag volt az idealja és irja h mar az se baj h az enyem nem olyan aztan kuldtem neki par olyan kepet mert megkert és aztan elkuldte a haverjanak meg egy masik csajnak es jot nevettek rajtam a csajjal aztan a haverja segitett nekem a kepekkel kapcsolatban es elmomdott rola nehany dolgot (amit nem írok ide mert lehet elolvassa és magára ismer ) igazából eddig soha nem volt problémám mert akivel szoba keveredtem és küldtem képet éppen be jöttem neki na de hát ilyen is van , nincsenek nagy elvárásim de azért nekem se tetszik mindenki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!