Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexinek találjátok a fekete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexinek találjátok a fekete nőket?

Figyelt kérdés

Engem fehér férfiként pl. izgatnak, különösen a fekete punci, ami belül

rózsaszín illetve a fekete mell. Minél feketébb, annál jobb. Egyedül a túl vastag ajkak taszítanak, de azt inkább férfiaknál látom.

Egyszer voltam amúgy még csak fekete nővel. Haveri körben megoszlanak a vélemények, inkább a fehér nők a nyerők úgy vettem észre (ami nyilván természetes is).

2023. aug. 13. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Változó, akadnak köztük szépek
Nem
34 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem volt még dolgom fekete nővel. De nekem aztán teljesen mindegy, fekete, fehér, sárga vagy zöld, ha kedvelem és bejön.
2023. aug. 13. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Nem! Nem is kéne. Csak mára ez is egy ostoba divattá nőtte ki magát.
2023. aug. 13. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem különösebben
2023. aug. 13. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem minden népcsoportban vannak szép nők. Értelemszerűen én a fehéreket (elsősorban magyarok) látom átlagban a legszebbnek. De vannak pl nagyon szép cigány lányok is, akik szinte az összes magyar lányt verik külsőre, de nagyon kevés van belőlük. Az atlag cigány lány sokkal rosszabb külsőre egy átlag magyartól. A feketék számomra a kettő között vannak. Nem nagyon vannak kitűnő szépségek, de az átlag jobb mint a cigányoknál.
2023. aug. 13. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Mindenki szép a maga módján
2023. aug. 13. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon szépen

Főleg a félvér csajok

29N

2023. aug. 13. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Igaz ugy ki tudnak facsarni hogy masnap is faradt vagyok.
2023. aug. 13. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Régi vágyam, hogy egy fekete nővel szexeljek!
2023. aug. 13. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem izgatnak ha egyébként is csinosak. De azért fehér csajból nagyobb arányban látom szépnek őket, feketéből kevesebbet.

Mindenesetre szívesen össze jönnék egy fekete csajjal. És indiaival is kipróbálnám.

2023. aug. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!