Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexinek találjátok a fekete nőket?
Figyelt kérdés
Engem fehér férfiként pl. izgatnak, különösen a fekete punci, ami belül
rózsaszín illetve a fekete mell. Minél feketébb, annál jobb. Egyedül a túl vastag ajkak taszítanak, de azt inkább férfiaknál látom.
Egyszer voltam amúgy még csak fekete nővel. Haveri körben megoszlanak a vélemények, inkább a fehér nők a nyerők úgy vettem észre (ami nyilván természetes is).
2023. aug. 13. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Változó, akadnak köztük szépek
Nem
34 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem volt még dolgom fekete nővel. De nekem aztán teljesen mindegy, fekete, fehér, sárga vagy zöld, ha kedvelem és bejön.
2/9 anonim válasza:
Nem! Nem is kéne. Csak mára ez is egy ostoba divattá nőtte ki magát.
4/9 anonim válasza:
Szerintem minden népcsoportban vannak szép nők. Értelemszerűen én a fehéreket (elsősorban magyarok) látom átlagban a legszebbnek. De vannak pl nagyon szép cigány lányok is, akik szinte az összes magyar lányt verik külsőre, de nagyon kevés van belőlük. Az atlag cigány lány sokkal rosszabb külsőre egy átlag magyartól. A feketék számomra a kettő között vannak. Nem nagyon vannak kitűnő szépségek, de az átlag jobb mint a cigányoknál.
6/9 anonim válasza:
Nagyon szépen
Főleg a félvér csajok
29N
7/9 anonim válasza:
Igen. Igaz ugy ki tudnak facsarni hogy masnap is faradt vagyok.
8/9 anonim válasza:
Régi vágyam, hogy egy fekete nővel szexeljek!
9/9 anonim válasza:
Engem izgatnak ha egyébként is csinosak. De azért fehér csajból nagyobb arányban látom szépnek őket, feketéből kevesebbet.
Mindenesetre szívesen össze jönnék egy fekete csajjal. És indiaival is kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!