Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vastag a farkam és nem megy be gond nélkül senkinek sem. De így se a lányoknak se nekem nem túl élvezetes a dolog. Hogyan tudnék ezen segíteni?
Figyelt kérdés
A legvastagabb ponton 7 cm az átmérője. Tényleg segítséget szeretnék kérni.2023. aug. 12. 22:06
11/26 anonim válasza:
Keress olyan nőt, aki extrém tág, és kerüld Ázsiát meg a gimis csajokat.
A vadásztereped a sok kitágult pinájú, többgyerekes, elhanyagolt anyuka kell legyen, ott öklözni is lehet. Ilyen fiatalabban is van amúgy, csak az nagyon ritka.
12/26 anonim válasza:
Szerintem esztergáltass le az átmérőjéből.
13/26 A kérdező kommentje:
Hagyjatok majd keresek egy olyan lányt akinek ilyen vastag az álma.
2023. aug. 13. 11:42
16/26 anonim válasza:
Szia!
Kérhetnék egy fotót róla? 😊
17/26 A kérdező kommentje:
Semmilyen melegnek nem fogok képet küldeni.
2023. aug. 17. 05:14
18/26 anonim válasza:
Kb annyi lehet benne, mint egy Blikk cikkben…
19/26 anonim válasza:
Szia, nekem 6-os, de hasonló helyzetben voltam. Elejen nekem sem ment be, én is és a feleségem is szuzekk voltunk (ami külön jó volt).
Egy a lényeg, a türelem az előjátékban, ha a lány kellő izgalmi állapotban van nem lesz gond, bár a legelején lehet szokatlan.
Javaslom a vibrátoros ujjazót, azzal sok mindent el lehet érni.
20/26 anonim válasza:
Egy tehén meg se érzi, próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!