Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Florence Pugh pocakjáról az Oppenheimerben?
Tehát a has nem az Oppenheimer-ben volt (amit ki tudja, hány hónapja forgattak), hanem most a premier-en.
Lehet állapotos. És? Színésznő, bárki megkaphatja abban a körben. Naiv vagy, vagy mi van?
Ha tényleg a filmre kérdeztél volna: bocsi, nem tűnt fel a hasa, mert a mellét néztem... és sajnáltam őt. Abba a filmbe abszolút nem illett, hogy pont ő vetkőzzön. De ha már megtette, meg is érdemli, hogy mostantól szüljön és GYES-en ne filmezzen! Aztán majd elválik attól a pasitól is, és boldogtalan lesz, mint a többi.
Amúgy milyen premieren, miről van szó?
A kérdező az Oppenheimeres jelenet kapcsán kérdezett, ahol làtszott Florence hájas hasa.
Persze az csak annyi háj, amennyi egy nőn normális, és izgató! Semmiképp sem "felesleg"! :)
6os vagyok
Azt írtam, hogy teljesen normális has, és annyit még hozzátennék, hogy igen, látom én is mi a meglepő. Ez az erőltetett, mű szépségideálnak nem felel meg, hiszen eddig minden színésznőnek tökéletesen lapos a hasa, meg kocka, meg csinos, meg minden. És ennyire meglepődik mindenki, mikor egy filmben bevállalnak egy ilyet, holott minden második nőnek kb ilyen, vagy nagyobb a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!