Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hossz vagy a vastagság számít inkább?
Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 10:07
14/20 anonim válasza:
9-nek még az életben nem volt dolga nővel, fogalma sincs arról, hogy hogy működik egy vagina. 😉
15/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom eléggé megoszlik ebben a témában a társadalom 🙂
2023. aug. 12. 13:39
17/20 anonim válasza:
16: megoszlik? 😯 Te hol nézted a válaszokat? 100% a vastagságot írta.
18/20 A kérdező kommentje:
Ennél a kérdésnek igen de közben olvasgattak és nem vagyok benne biztos hogy mind nők valaszoltak
2023. aug. 12. 13:54
19/20 anonim válasza:
12. például valószínűleg nem nő. De a többi kérdésnél honnan veszed, hogy azok? Szerintem a pasik hosszmániásak. Az én párom is folyton aggódik a saját mérete miatt, mert korábban volt már nagyobb méretű pasim is hosszra. Hiába mondom neki, hogy minden téren maximálisan kielégítő számomra a farka, a létező legoptimálisabb, ha mondjuk bementem volna egy pasiboltba és csak farok alapján kellett volna választanom (akár kipróbálás után), akkor is az övét választottam volna. Mégis kb. havonta feljön a téma, hogy elég hosszú-e...
20/20 anonim válasza:
12 vagyok: 38N,és minden barátnőm szerint a vastagság számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!