Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvárnád a feleségedtől/barátn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárnád a feleségedtől/barátnődtől, hogy számára kellemetlen dologgal szerezzen örömet neked, miután te valami nagyot tettél érte?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy olyan vágyad, amit te szívesen kipróbálnál, de a párod nem. (Ettől függetlenül vannak jó együttléteitek, de neked még többet adna a vágyott dolog.)

Aztán adódik egy helyzet az életben, amiben maximálisan ott vagy a párod mellett. Kiállsz érte vagy áldozatot hozol, esetleg mindkettő. Hősként tekint rád, eljön az este, forró a hangulat, kíván téged. Viszont azt, amit korábban elutasított, még ekkor sem vállalja. Mit érzel? Mit teszel?

2023. aug. 9. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Fel sem hoznám azt, amire korábban már nemet mondott, bármekkora jót tettem neki.
Felvetném újra, de el nem várnám. Biztosítanám, hogy szégyen nélkül mondhat nemet.
Úgy látom korrektnek, ha legalább egy próbába belemegy. Az nem baj, ha végül nem sikerül végigcsinálni.
Elvárnám, akkor is ha neki kellemetlen, mert én is áldozatot vállaltam érte.
A fenti lehetőségek nem fedik a véleményem. Válaszban kifejtem.
26 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

-régen rossz ha már elvárás van

Az meg milyen már ha valamit azért teszel meg a párodért akit szeretsz hogy olyan dolgot várj el tőlle cserébe amitől undorodik és tudod is h kellemetlen neki ..

Mi ez már Baszki.

29N

2023. aug. 9. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnék el semmi ilyesmit. Nem akarnék olyat amit a másik fél nem tud élvezni.
2023. aug. 9. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem várnék el semmi ilyesmit a partneremtől. Lealacsonyító és valamilyen szinten tiszteletlen is a másik felé az hogy egy adok-kapok dolognak kezelem a kapcsolatot. A párkapcsolat szerintem nem arról szól hogy gyűjtögessem a piros pontokat amiket majd beváltok egy análra mondjuk...

Normális ember pedig egyébként se fog a párjára erőltetni olyat amit nem szeretne, és pont. Ezt a fajta csereberés hozzáállást amúgy is gusztustalannak tartok, mert könnyen befolyásolható, jóhíszemű emberek bedőlhetnek neki és azt gondolhatják hogy ennyivel tartoznak a párjuknak elvégre xy dolgot megcsinált értük, vissza kell adniuk a szívességet, meg kell csinálniuk, egyebek. Kicsit érzelmi manipuláció szaga van a dolognak.

Nem tartozol a partnerednek semmivel, és semmilyen körülmények közt sem kell olyan dolgokat csinálnod ami számodra taszító vagy kellemetlen. A személyes határok felállítása szükséges minden emberi kapcsolatban, párkapcsolatban is. Ez az egészséges. A nem az mindig nemet jelent, és nem kell magadra erőltetned semmit.

2023. aug. 9. 19:21
 4/12 A kérdező kommentje:

"Mi ez már Baszki."

Ez egy nem példanélküli helyzet. Éppen ezért érdekel, hogy nyilatkoznak róla férfiak, a névtelenség védelmében.

2023. aug. 9. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Előbb mennék prostihoz.
2023. aug. 9. 19:24
 6/12 anonim ***** válasza:

ha ennyire fontos lenne nekem az a dolog, akkor inkább elválnék / szakítanék

ha nem, akkor meg nem hoznám fel újra és újra, lehet csinálni épp elég dolgot ezenkívül is

2023. aug. 9. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Te elvárnád?
2023. aug. 9. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként írok, a férjemet pl. Nem érdekli a kikötözés, a vadabb szex a 3mas szex...engem igen. De lemondok a vágyakról sajnos,mert Ő fontosabb nekem.
2023. aug. 9. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Én bizony elvárnám az anált cserébe, ha hozok valami nagy áldozatot a barátnőmért :D
2023. aug. 9. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha. Minimum az, hogy számára semleges. Nem várok el semmit, ami számára kellemetlen.
2023. aug. 9. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!