Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csajnak szük a puncia ,13cm pénisz könyedén befér átt jút de ha 16cm pénisz mérete akkor sikositoval beférhet? Némelyik férfinak miért jobb ha guminélküli aktus?
1. 13cm pénisznek elönyben van ha csajnak szük puncia?
2.szük puncinál mindenkép kell sikosito beférjen?
3.némelyik férfi guminélkül jobban birja ,ne süljön el hamarabb a kelleténél?
Nem értem az összefüggést a hosszúsággal.. a vastagság ilyenkor a lényeg.
De ez a fogalmazás meg helyesírás lehozott az életről, mire értelmeztem, hogy mit is akarsz mondani a macskám is leellett...
Nem a hossz a lényeg, hanem hogy milyen vastag. Mindegy hogy 13 vagy 16 cm (ok, nem mindegy, de többet számít hogy ceruzafassz vagy jó vastag).
A gumitól pedig lankadok, idegesít a farkam tövénél ahogy szorít, emiatt nem tudom élvezni a szexet és alig érzem a puncit vele. Évek óta nem szexeltem gumival.
Nekem rövid és szűk a hüvelyem
Exemnek 12cm volt csak 1 orgazmus után tudott Ő is behatolni és ha rosszul csinálta még fáj is ...
16 vagy ennél nagyobb kicsit már körülményesen megy be
De van amit már nem is erőltetek mert felesleges .
29N
Azét jobb mert nem tanulták meg gumiba kiverni nincs hozzá szokva így mind egy önző p..cs és rá kényszeríti a nő h hormonnal tömje magát vagy mindenféle szutykot felhelyeztessen csak h Ő gumi nélkül figyelhessen
Meg tegyük hozzá h rengeteg betegség van ami magának a hordozónak nem okoz tüneteket . De másnak igen
"Némelyik férfinak miért jobb ha guminélküli aktus?"
Mindegyiknek sokall jobb a nélkül.
A gumival rosszabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!