Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha megcsalna a párotok, melyik fájna jobban?
1. Ha egy jó egzisztenciájú férfivel tenné, aki jobb, nálatok, pl ügyvéd, orvos, mérnök.
2. Ha egy nem túl értelmiségi foglalkozásúval tenné, pl postás, gázóraleolvasó, pizzafutár, stb.
Miért pont az alacsony fájna?:)
Én más szemszögből nézném.
Ha pl csak leszopná és semmi dugás nem lenne az jobban fájna.
Mivel az égő sérül így szerintem az első jobban fájna a pasiknak
A második opción csak röhögnének
29N
#8 Hát nem tudom, ha a feleségem egy hozzám hasonló, sikeres, elegáns, értelmiségi férfival csalna meg, aki mondjuk izmosabb, jóképűbb, nagyobb farkú és gazdagabb, az lehet, hogy szarul esik, de azt megérteném.
Ellenben ha egy műveletlen, izzadt, lúzer kőművessel, postással, pizzafutárral, stb., akkor azt nem egyszerűen nem fogadnám el, hanem kifejezetten undorítónak találnám, és hosszabb távon lenézném miatta az asszonyt. A mi köreinkben senkinek nincs ilyen proli társa, emiatt szégyen is vegyülne az undorba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!