Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek Ti a nunitokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek Ti a nunitokat olyanra fazonra csináljátok amit a párotok szeretne? Vagy nem foglalkoztok ilyennel ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Mindig csupasz volt, mióta van szőröm, szedem le. Mindenkinek tetszett így, senki nem kért semmi mást.
2023. aug. 7. 17:06
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Igen nagy keres… főleg ha a pasi gyors tüzelő.
2023. aug. 7. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok az. 😊😊😊
2023. aug. 7. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Persze. Miért ne foglalkoznék ilyennel? Szerintem ez fontos hogy olyan legyen ott ami neki tetszik és kívánja és szereti kényeztetni 😜
2023. aug. 7. 21:11
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
#7 es vagyok , nem értem miért lettem le pontozva csak mert az eddigi emberek akikkel voltam se a mostani nem kért h csillag vagy más formákat vágjak a p* fölè?
2023. aug. 7. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

Én nem csak úgy értelmeztem a kérdést hogy fölötte milyen minta legyen hanem hogy úgy egyáltalán csupasz trimmelt vagy szőrös. De lehet félreértettem.

#15 szerintem a nem kínlódok meg a szerencsére senki se kérte mondatok miatt. De csak tippelek, én nem pontoztalak le.

2023. aug. 7. 21:43
 17/21 1112 ***** válasza:
78%

Szerintem mindenki úgy legyen;ahogy saját magát szereti. Én pl egyszer nyírtam rövidre saját magamnak; nagyon rosszul éreztem magam; és tudom, hogy full csupaszon meg még rosszabbul érezném magam. Ígyis alig vártam; hogy visszanőjön. Párom meg röviden szerette saját magát; elfogadtuk egymáséit.

Én szörnyen érezném magam, szörnyülködnék; ha nem lehetne olyan; amilyennek én szeretném; hanem olyan lenne, amilyen nekem nem tetszik; amilyennel nem érezném jól magam. Így ővele is megengedő voltam;és ő is megengedő volt; ő is tiszteletben tartotta; hogy én milyet, milyen kinézetet szeretnék saját magamon.

Tehát nálunk nem volt ebből gond, mindenki olyanra hagyta, amilyenre ő szerette volna; ahogyan ő jól érezte saját magát.

Pl szerintem akár önbizalom-romboló is lehet;ha minden nap pl fürdéskor szembesülsz; hogy valamid nem úgy néz ki, ahogy te szeretnéd; pedig tehetsz ellene; de a másik kívánságát nézed; hogy neki mi a jó terajtad; nem azt, hogy te hogyan érzed jól saját magad a saját bőrödben.

Szóval , én mindenképpen annak a híve vagyok; hogy mindenki csinálja olyanra, amilyet saját maga szeretné, hogy kinézzen; amivel nem érezné rosszul magát.

Mondom, én nagyon gyötrődtem; amikor egyszer levágtam rövidre; nagyon gyötrelmes, szenvedős volt; amire visszanőtt; ő meg gondolom sok szőrrel nem bírná elviselni saját magát.

Tehát mindenkinek legyen olyan, hogy őmagának neki legyen jó; ne azt, hogy a párjának. Mert hiába a párjának jó; ha ő elborzad, ha lenéz, pl wc-zés-törlés közben.

És azt a párja se akarná, hogy rosszul érezze saját magát; tehát, ha szereti, asszem torelni kell tőle azt a kinézetet, amivel ő érzi a legjobban magát.

2023. aug. 7. 21:50
 18/21 1112 ***** válasza:
*tolerálni
2023. aug. 7. 21:50
 19/21 anonim ***** válasza:
32%
Legközelebb f@sz alakú fanszőrt vágok xd
2023. aug. 7. 23:32
 20/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem, nekem mindig csupasz már vagy 10 éve. Soha senki nem mondta még, hogy nem tetszik neki így.

Azért ilyen, mert nekem így jó, én így szeretem, nem igazán értem, miért kellene megnövesztenem, ha nem szeretem a szőrt, csak mert valaki másnak az jobban megfelelne az ízlésének.

Csak azért, mert valakinek a duci lányok tetszenek, nem fogok meghízni. Akkor nem engem keres, ennyi.

2023. aug. 8. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!