Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák volt olyan aki akaratlanul is szembesült ilyesmivel?
Figyelt kérdés
akár egy bugyis otthoni szituban akaratlanul is erezted, hogy merevedést okozol a fiadnak? Magával a látvánnyal?
nyilvan tabu de van aki erezte?
2023. aug. 6. 16:34
11/23 anonim válasza:
A saját emlékeim szerint nem volt összefüggés apám és anyám ruhátlan látványa és a spontán merevedés között.
A serdülőkori és fiatal férfikori spontán merevedések fő oka a hormonok és a vérkeringés akaratunktól független következménye.
Ezért értelmetlen dolog bűntudatot gerjeszteni magunkban vagy másokban.
A naív rácsodálkozás lényege az, hogy így működik az emberi test.
12/23 anonim válasza:
10. Az enyémet is verhetnéd. Én meg utána kinyallak.(persze ha csaj vagy)
13/23 anonim válasza:
Mer ha nem nő, már nem is verheti?
17/23 anonim válasza:
Azistenb@sszameg!!🤣🤣 Miket írnak itt gec* 🤣🤣🤣 láttátok apátikat anyátokat meztelen 🤣🤣🤣🤣🤣 hát én tuti nem lógatnám a farkam a gyerekeim előtt főleg nem a lányom előtt. Hogy rohadjatok meg ti zugpedók
18/23 anonim válasza:
Most, hogy olvasom ezt a kérdést, azonnal kipróbáltam és csukott szemmel is van merevedésem, tehát nincs szoros összefüggés, hogy kit látok magam előtt.
19/23 anonim válasza:
A sok prűdnek üzenem,mi rendszeresen jàrunk nudizni is.
20/23 anonim válasza:
19
És tudtad, hogy a nudista apuka az új pedofil? Gondolom, nem, míg fel nem jöttél ide, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!