Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha csak szimplán szexről lenne szó, akkor lefeküdnétek egy tőletek alacsonyabb sráccal?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 21:39
1/10 anonim válasza:
alacsonyabb pasiként mondom,hogy ha ezt a kérdést fel kell tenned akkor nem magasságod miatt nem harapnak a nők/lányok, hanem mert egy önbizalom hiányt mindenki észrevesz...
2/10 anonim válasza:
Yep, totálisan egyetértek az #1-essel! Bro' ha neked ezt kérdezned kell akkor nem tudsz csajozni - s azon +10 cm sem segítene.
4/10 anonim válasza:
Ráadásul még magyarul se tud, ez is sokakat visszarettent.
5/10 anonim válasza:
Én nem. Én 170cm vagyok és én párválasztásnál figyelembe veszem hogy a partnerem magasabb legyen. Tehát a minimum 180-at meg kell ütnie.
6/10 anonim válasza:
#5: pont nem párválasztásról volt szó :)
7/10 anonim válasza:
6- egyéjszakásban is ugyanez. (Bár még soha nem volt egyéjszakásom és nem is tervezem).
5 voltam.
8/10 anonim válasza:
magasabb legyen, több pénze legyen mint neked, lehetőleg szőke kékszemű legyen.... ezek mind f@szságok....
9/10 anonim válasza:
Engem soha nem érdekelt a pasi magassága bár nem vagyok magas. De ha alacsonyabb lenne és normális nem foglalkoznék azzal hogy alacsonyabb!!!
10/10 anonim válasza:
#9-es jól is válaszol nem az az 5-10 cm fog számítani :D max lent számít a plussz centi ...
#1 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!