Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Karcsi Bátyám lehet vagy 45...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karcsi Bátyám lehet vagy 45 éves, Szűz ember és nem akar változtatni az életén. Hogyan segíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Hogy vegyem rá, hogy nőkkel ismerkedjen?
2023. aug. 5. 19:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sehogy, lehet titokban meleg
2023. aug. 5. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen nem tud szexelni

Nekem is van ilyen ismerősöm pont 46 éves szűz és az anyjanal lakik

2023. aug. 5. 22:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Sehogy , úgy rágyógyult a makkjára a bőre hogy ha az urulógusnő egyet húzni rajta rögtön teli spriccelné a rendelőt .
2023. aug. 6. 11:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen szűz férfi vagyok nem tudom milyen érzés a szex, sokszor jó lett volna már túl lenni, így 30 évesen is az vagok, úgy vagyok vele maradok is az, nem szeretnék túl lenni rajta, nekem jó így szüziesen, nem egyedi dolog hogy bizonyos kor után már nem akar túl lenni, pl amit le írtam én sem szeretném, pl azt se tudom mit hogy kéne csinálni a mozdulatok stb, miután nem tudom milyen a szex, heteró férfi vagyok, néhány éve észre vettem nincs is bennem szexuális vonzalom, rá nézek egy nőre és kb jó ok, az előbb le írtam heteró férfi vagyok, egyértelmű a férfiak sem.
2023. aug. 6. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Törődj a saját dolgoddal 😉
2023. aug. 6. 14:27
 16/20 A kérdező kommentje:

óóó Karcsi barátom szokott enyhíteni magán,mesélte :) és szerintem szeretne is barátnőt,de olyat amilyet ő szeretne....

De az is lehet, hogy egy férfi barát kell neki nem tudom nem annyira ismerem, de sajnálom őt...

2023. aug. 10. 12:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Szobd le nyugottan nem lesz tole semmi bajod
2023. aug. 10. 13:25
 18/20 A kérdező kommentje:
De Karcsi mindig büdös... :)
2023. aug. 10. 13:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Kimegy az utcán és árad belőle a bűzzz....
2023. aug. 10. 13:28
 20/20 A kérdező kommentje:
80 km-es hatótávon belül már lehet érezni a szagát...
2023. aug. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!