Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan esete itt valakinek, hogy a párja egy sokkal kevésbé vonzónak tűnő személlyel csalta meg?
Én rendszeresen látok ilyent.
Fiúknál, akiket megkérdeztem, egyik sem tudott okot mondani, "csak úgy megtörtént".
Lányoknál általában mindig volt valami probléma a kapcsolattal és megnyugvást kerestek másnál, ilyenkor a külső annyira nem számított.
A monogám kapcsolatra alkalmatlan férfiaknál*
Nem megcsalt, hanem elhagyott egy sokkal kevésbé vonzónak tűnő személy miatt. 40 éve a mínuszról kezdtük a házasságunkat. Másod-és harmadállást vállaltam, hétvégén kőműves mellé jártam. 18 év alatt lassan előteremtettem mindent, amikor a nejem bejelentette, hogy mást szeret. Qurvára nem értettem. A fickó külsőleg, egzisztenciálisan, de még észbeli képességeket illetően se volt hozzám képest a béka segge alatt. Mi a ménkűt tud adni, amit én nem? Aztán rájöttem; IDŐT! FIGYELMET! Én folyamatosan dolgoztam, sohasem voltam ott, amikor kellettem volna, ha meg mégis, akkor a fáradtságtól nem voltam használható semmire. A feleségem egyszerűen nem tudta magát nőnek érezni mellettem.
Szóval pasik, bäszhatjátok a pénzt, a szerencsés külsőt, a kidolgozott izmokat, a jó állást. Ha nem ismeritek a nő lelkivilágát, és a miénktől homlokegyenest eltérő gondolkodásmódját, elmehettek a sóhivatalba. Csaxólok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!