Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk ki miben alszik így nyáron?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 02:53
11/31 anonim válasza:
Egy alsónadrág télen és nyáron is ebben+egy pólóban.
12/31 anonim válasza:
Hálóing vagy polo rövidranrág vagy polo bugyi
N
13/31 anonim válasza:
4 privát csak mert le mertem írni, hogy póló és bugyi... komolyan pár pasi miért alacsonyodik le ennyire szánalmasan, hogy azonnal úgy érzi privátoznia kell egy ilyen válaszra.
14/31 anonim válasza:
Engem valaki lepontozott. Lehet azért mert nem válaszolok a privatokra 😂
15/31 anonim válasza:
13 as, a privatozas nem alacsinyodas, hanem megtisztelo! Miert, az nem lealacsonyodas, hogy te itt a kategoriaban szorakozol es rairsz egy ilyen valaszra? Mert ez oltozkodes kategoria, ha nem tetszik a szexualis vonzata a dolognak, akkor MIERT IDE KOMMENTELSZ? En még nem irtam ide privatot, de ha irnek, nagyon rosszul jarna, aki arcatlanul visszavág egy normalis kerdesre, hogy pl. Meselj rola hogy nezel ki... Fogd vissza magad, ne alazt a privatotokat, vagy jelebtem a valaszat es az io cimet is annak, aki tiszteletlenul reagal... Es kozlom, aki perverz disznokent privatozik azt a dolgot en is elitelem! De kikerem magamnak, hogy altalanosits es lehordj mibket azert, merr szivesen privatozunk. Tudod, aki privatban perverz, az nyilvanosban is az. Aki meg tisztessegesen ir rad privatban, mert a normalis ember negyszemkozt szeret beszelgetni, azt ne buntessed, ezt nyomatekosan mondom Nemed! Vilagos?
16/31 anonim válasza:
Igen, 15 os vagyok es a 14 esnek irom, rad is vinatkozik! Kutya kotelesseged valaszolni a privatra, ha nincs okod ra hogy ne tedd, tiszteld mar meg a masik embert! Ha a privat normalis, akkor! Disznoknak en se szivesen irok. Még nem privatoztam ide, de fogok... udvariasan. Es aki rondan ir vissza, azt jelentem. Mert a fisztesseg szabaly. Ti is jelentsétek az ocsmanyul privatozokat, a patkanyfergektol en is undorodok, abban igazatok van, ha olyanok is szoktak privatozni, DE ne huzzatok ezt ra minden normalis sracra! Ertheto? A lanyokat se kell bemutatni, koztetek is vannak olyanok es rendesek is! NEKTEK HOGY ESNE, HA EGYBOL letamadnalak titeket azert hogy o, aki bugyit meg polot ir, az ilyen meg olyan es lealaznam? Na uvye! Tisztessegesen mindent!
17/31 anonim válasza:
16 neked valami nagy baj van fejben.
18/31 anonim válasza:
Póló+boxer télen - nyáron ugyanúgy
19/31 anonim válasza:
15 os vsgyok, nem, nem kérek kommentet privátban sem éy itt sem, azt szererném egyedül, hogy ha bármilyen kérdésre, akár erre, privátban írunk majd netan, akkor tisztességesen válaszoljatok. Köszönöm a srácok nevében is. Akinek nem tetszik, ne kavarogjon ebbe a kategiriaba es ne kommenteljen! Kiirja hogy bugyi meg polo es csodalkozik hogy rairnak? Vallaljad fel, ez a becsuletes felelosseg, azert, amit kiirsz egy 18+ os rovatban!
20/31 anonim válasza:
Ja es meg annyi, hogy jogtalan felhaborodasokra en se szeretek valaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!