Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés a nőnek amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a nőnek amikor a hüvelyébe spriccel, azaz élvez a férfi?

Figyelt kérdés

2023. aug. 4. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Sztem nem érzik.
2023. aug. 4. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Csikiz.Olyan érzés, mintha egy pici vizipisztollyal lespriccelnének, csak nyilván belülről.Pl. te kipróbálhatod a szádban.Mármint a vizipisztolyos dolgot.

Én óvszeren keresztül is szoktam érezni egyébként.

2023. aug. 4. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Volt olyan párom, aki azt mondta, hogy ő ebből semmit sem érez. Másik nő ezt nem is értette, mert ő érzi és kifejezetten élvezi az érzést.
2023. aug. 4. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Nagy szerszámmal rendelkezem. Minden nő imádja. A spriccelést is.
2023. aug. 4. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
9 hónap múlva fájdalmas.
2023. aug. 4. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Én csak valami melegséget érzek, amitől hirtelen még sokkal síkosabb leszek
2023. aug. 4. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Volt olyan nőm aki azt mondta érzi és imádja. Viszont több volt aki azt állította csak a lüktető farkamat érzi és ebből tudja, hogy lőttem. Szóval mindenki más.
2023. aug. 5. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Egyébként ez attól is függ (szerintem), hogy épp a férfi mekkorát élvez.Nem ugyanolyan intezitással lövell ki az ondó minden esetben.Ha érezni is lehet, akkor is csak egy gyengéd kis csikire kell gondolni, nem olyan, mint pl. egy erősebb vízsugár.

Valószínűleg ez attól is függ, hogy a női partner mennyire érzékeny, hogy észre tudja-e venni egyáltalán ezt az érzést.

2023. aug. 5. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a farok lüktetését érzem

40/N

2023. aug. 6. 08:38
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom,attól is függhet,hogy melyik "szerszám" mennyit spriccel,élvez,s hogyan!

Lüktetve spriccel,s sokat,vagy épp csak "kifolyik" az adott farokból!

szept. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!