Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti lefeküdnétek egy olyan pasival akinek 22 centis vagy annál is nagyobb pénisze van?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 12:29
21/26 anonim válasza:
Igen. Nyitott vagyok az új dolgokra. Ha meg rosszul sül el, legalább tudom mi az, ami nem rajtam mulott.
22/26 anonim válasza:
A mélytorok az tuti nem menne.
Max ha nem túl vastag akkor menne tövig. 😊😊
De biztos izgi lehet hogy másnap fájna ha lépek. 😝😝
23/26 anonim válasza:
Egyszer voltam ilyen nagy mérettel de nem tudta használni.
Egy nagy méretnél is meg kell tudnia tanulnia használni. Rengeteg póz van erre is de ő nem törődött vele. Neki jó volt 2 póz az hogy nekem fáj már mindegy volt.
24/26 anonim válasza:
Igen,38 voltam amikor a férjem mellett kis kalandozásra vágytam,és lefeküdtem egy 21 éves sráccal,neki még nagyobb is volt mint 21.Nem volt rossz,sőt...
26/26 anonim válasza:
24 vagyok,nem kérek több privátot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!