Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik közeli ismerős összejár egy 15 évvel idősebb férfival, miért nem védekeznek soha? Nem félnek, hogy terhes lesz a nő?
Honnan tudod hogy nem védekeznek? Meg lehet a nő szed bogyót, vagy van spirálja.
Vagy ha a nő aljas, a pasi meg ostoba de gazdag, akkor a nő a gyerektartásra hajt.
hát ha valóban így van és nem csak te gondolod úgy, hogy másképp nem védekeznek
akkor valószínűleg a faszi tisztában van a saját működésével, valamint megvan a szükséges önfegyelme.
Nem 100%os az igaz.
De én komoly kapcsolatban csak így védekezek.
Eddig akkor lett gyerek, mikor mi is akartuk.
Tisztában kell lenni, mikor van termékeny időszak, a pasinak magával, hogy mikor kell kihúznia, mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy visszarakja, stb.
Akinek jó az önkontrollja, és jól tud időzíteni, ott eléggé biztonságos.
Én is több mint 10 éve védekezek így, és gyerek csak hosszasabb nem védekezésből lett
"megszakítással, de ez szerintem nem tekinthető rendes védekezésnek"
Nekem is 20 éve bevált. De elárulom neked hogy még a naptár módszer is beválik! Azért legalább a szexhez értsél már ha máshoz nem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!