Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mivel tudna a kedvetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mivel tudna a kedvetekre tenni egy nő?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Alapvetően apró dolgokkal is. Kategóriát tekintve egy szexi fehérnemű/szexibb harisnya/combfix például tök jól tud esni, ha a kedvedért veszi fel a másik és akar szexi lenni.
2023. aug. 3. 09:14
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell semmivel sem, jobban szeretek én a kedvére tenni.

Ha sikerül elérnem, hogy kielégült, sugárzó, életvidám legyen mellettem, akkor én már MINDENT megkaptam tőle amit adni tudna.

2023. aug. 3. 09:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Kölcsönös szeretettel, szexel, megbecsüléssel!
2023. aug. 3. 09:19
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
1-es, még írsz példákat? Többet 🙂
2023. aug. 3. 09:23
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Például, ha izgatóan beszél hozzám szex közben vagy a fülemben suttog. Nem trágár dolgokra gondolok.

Az is, ha dominánsabban viselkedik és mondjuk arcra ül vagy ilyesmi.

De tényleg sok minden van, már akár ha épp messzebb vagyunk egymástól akkor egy erotikus kép is tökre jól tud esni. Nyilván ehhez kell egy fajta bizalom.

De az is tök vonzó tud lenni, ha egy nő merr beszélni a szexről és arról, hogy mit szeret.

Az persze sokszor tök egyéni, hogy ki mire vágyik a szexben.

2023. aug. 3. 09:32
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

Ismerkedéskor azzal, ha nyitott a közeledésemre.

Kapcsolatban: érzem hogy elégedett velem, figyel arra, hogy én is elégedett legyek vele.

2023. aug. 3. 09:47
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
HA főzne jó marha pörköltet tésztával.
2023. aug. 3. 09:48
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Nokedlivel, szaggatva
2023. aug. 3. 10:03
 9/13 anonim ***** válasza:
ha nem csak a szex előtti két percben fontos neki, hogy kívánatos és szexi nőnek lássam.
2023. aug. 3. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kissé perverzz vágyai vannak na és a popsijaval de nagyon !
2023. aug. 3. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!