Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fürdőruha? Félreértenék? Vagy ehhez csak a fantáziámban van elegendő önbizalmam? :D
2023. aug. 2. 14:57
11/22 anonim válasza:
Felvenném a jachtra St. Tropez partjánál, de a Balatonra felesleges ennyire kiöltözni. Amúgy jól néz ki és nem azért csodálkoznék rád, mert k.rvás, hanem mert ez nem való a magyar fürdőhelyekre :D
N
12/22 anonim válasza:
Kiesne belőle a mellem, inkább egy normál egyberészest/bikinit hordanék, amiből nem zuhanok ki vagy, ha a melleimet mutogatnám, akkor monokini.
13/22 anonim válasza:
Amúgy nem a fürdőruha a szexi, hanem a nő. Ha jó tested van, viseld bátran. Ha nincs, csak nevetséges leszel benne.
#11 Voltál már jachton?
14/22 anonim válasza:
Ha ilyen a fantáziád, akkor meg kéne hívjalak egy kávéra :D
15/22 A kérdező kommentje:
Haha :)
2023. aug. 2. 19:59
16/22 anonim válasza:
Ez testalkatt függ. Ha jó cicid van (full laposon szerintem hülyén áll), akkor miért ne.
18/22 anonim válasza:
Férfi vagyok, nekem sem tetszik ez, de azt veszel fel, amit akarsz.
20/22 anonim válasza:
Láttam már párszor ilyet Balatonon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!