Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen élmény volt az első mélytorkos szopás?
Akkor jöttem kivételnek, nekem nagyon izgató volt az első mélytorok. És egyúttal egy megvilágosodás is, akkor ébredtem tudtára véglegesen szubmisszív mivoltomra.
(Nem kérek privátot, van partnerem)
Őszintén? Nem nagyon emlékszem rá, mert részeg voltam:DD
Egyetemi rendezvényről mentünk hozzá. Nagyon-nagyon vonzódtunk egymáshoz. Nem is sejtettem, hogy ez lesz, nem terveztem sok minden ki is esik. Csak az van meg, hogy szépen lassan csókolgattam a testét és egyre lejjebb vittek az ösztöneim és ő is finomat jelezte, hogy merre. Én meg szívesen csináltam, de az volt életem első szopása is.
Aztán nagyon a részletekre nem emlékszem, az meg van, hogy a számba ment el de jó ízé volt, tetszett az egész és örömet is akartam szerezni. Másnap éreztem, hogy ez valszeg mélyebbre ment mint én gondoltam. Nem bántam meg:D
Csak féltem picit, hogy béna vagyok de gondolom ha elment annyira nem lehetett rossz, meg nem is szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!