Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a testemre kenem a nedveime...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a testemre kenem a nedveimet, majd pl. lemegyek a boltba, akkor azt érzik majd az emberek?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha egy nő magában örömködik és az alsó nedveiből ken magára, akkor milyen reakciót vált ki az emberekből?

Konkrétan beazonosítható a szag/illat?

Vagy valószínűbb, hogy észre se veszik?

Esetleg csak simán nem fogják tudni mi ez?

Ti már csináltatok valami hasonlót?

2023. aug. 2. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Megváltozik a nők illata maszturbáció vagy szex után. Több feromon hormont bocsájt ki magából, amit a férfiak tudat alatt éreznek meg.

szóval nem kell semmi ilyesmit csinálni, mert érezhető egy nőn, hogyha örömöt okozott magának az nélkül is, hogy kenne magára bármit is.

2023. aug. 2. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Megváltozik az illatunk de nem olyan jellegzetes erőteljes az illata hogy azt bárki észre vegye .

Kivéve ha nagyon nagyon közel van hozzád de w6 már intim szféra

2023. aug. 2. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki!
2023. aug. 2. 12:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Majd egyszer letesztelem 😃
2023. aug. 2. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát srackent régen voltam olyan igénytelen, hogy beleengedtem a boxerba és voltam benne egész nap, engem folyamat megcsapott a spermaszag, nőknél bem tudom az milyen lehet, de nem hiszem, hogy annyira lehet érezni.
2023. aug. 2. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ha a testemre kenem a nedveimet, majd pl. lemegyek a boltba, akkor azt érzik majd az emberek?"

De ráérsz bmeg!

2023. aug. 2. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
A pin@lyuk egy már szakképzett ember számára mindig kivehető.
2023. aug. 2. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem csináltam de lehet érezni a punci szagot valakin.25N
2023. aug. 5. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!