Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik a nagyobb fenék a pasiknak?
Azért ne keverd a szezont a fazonnal.
A nagy hájas segg nem sokaknak jön be. Olyan férfiak szoktak lenni többnyire ilyen nőkkel, akiknek nem jut vékonyabb, vagy akik évek óta együtt vannak és idővel meghízott az asszony.
A kerek izmos popsi, amilyet az edzőtermekben is látsz, na az viszont gyönyörű. Bejövősebb, mint a lapos vékony. Hogy miért? Mert szexi, ennyi :D
"Mesterségesen" 🤣
Manapság a sportos segg mesterségesnek számít.
Nem a zsíros nagy fenék tetszik az ép férfiak nagy részének, hanem a széles csípőhöz társuló nagyobb feszes fenék (homokóra alkat).
Oka pedig az, hogy a természet azért programozza erre a férfiak agyát, mert az ilyen nőknek megy a legkönnyebben a szülés.
Persze meleg divatdiktátorok behozták a kisfenekű lapos nőket is, meg azt a vágyat ki is alakították, hogy ilyet is szívesen dug ma már ép férfi ember.
26
Azért ez így kicsit húzós. Heteroszexuális férfi vagyok a heteroszexuális hímek évtízezredes evolúciós drive-jával, nekem mégis mindig a kicsi, de (nagyon) kerek női segg tetszett a legjobban vékony csajokon, és ha még picik is ezek a csajok, hát az kész. (Ugyanakkor fontos, hogy ne gyerektestűek legyenek, szóval nem rejtett pedofil hajlamról van szó.) Az más kérdés, hogy az élet úgy hozta, hogy sose volt pont ilyen csajom, hanem mindig nagyobb seggű, szélesebb csípőjű, de nem azért, mert én tudat alatt erre megyek, hanem mert beléjük szerettem és nem hiába, vagyis úgy, hogy ők viszont is szerettek. Szóval velük jött össze a match, de az ideálom akkor is a fent leírt.
Ja, és ezt úgy írom, hogy már a 80-as években is a kis kerek segg tetszett (volt egy nagyon kis kerek fenekű, krva vékony, picike, tehát szertornász alkatú osztálytársnőm általánosban, gyakran gondoltam a tornadresszes fenekére, ahogy kicsit becsúszott neki a vágatba tesiórán, miközben kivertem otthon 12-14 évesen 😄), a 90-es években is, a 00-s években is, szóval nem 10 évről beszélünk.
48F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!