Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti akkor is kiveritek, ha a párotok a közelben van?
Figyelt kérdés
Reggelente észrevettem, hogy a barátom indulás előtt gyanúsan sok időre bemegy a mosdóba, amíg én az emeleten vagyok. Van, hogy mondjuk amikor már elvégezte a dolgát, visszamegy még 10-15 percekre. Elképzelhető, hogy kiveri ilyenkor?2023. júl. 28. 10:50
2/12 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, miért nem velem csinál akkor valamit.
2023. júl. 28. 10:53
3/12 anonim válasza:
Én csak nagyon ritkán, ha valamiért nagyon rámjön a kedv. 😅 De egyébként had csinálja, ha nem megy a közös együttlétek rovására.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát pont ezaz, hogy rámegy, mert gyanúsan nem velem csinálja, hanem magának. 😅
2023. júl. 28. 10:56
6/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem kíván téged mert meleg
7/12 anonim válasza:
Igen, mivel a barátnőm nem egy szexuális ember. Neki elég heti egy, nekem naponta, két naponta kellene szex.
Mivel nem akarom őt zaklatni, inkább leszarom és kiverem.
8/12 anonim válasza:
Reggeli szexhez neki kéne vetkőzni, megizzad, stb. Egyszerűbb egy gyors maszti, így nem késik el a munkából. Ha mi reggel szexelünk, akkor min. félórával hamarabb fel kell hozzá kelni mindkettőnknek, hogy még rendbe is tudjuk szedni magunkat.
9/12 anonim válasza:
Próbáld meg egy ilyen esemény után megfogni a farkát elővenni és leszopni. Ha nem hagyja akkor egyértelmű ha meg hagyja úgy is észreveszed hogy éppen kiverte.
10/12 anonim válasza:
Én azért szoktam, mert a feleségem havi egyszer hajlandó csak lefeküdni velem, ami nekem baromi kevés, szóval inkább elintézem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!