Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó és izgató a pisi szexben, aki próbálta már mit talált benne élvezetesnek?
Perverznek nem tudom, hogy az e, de beteg az biztos. Én próbáltam, bár ne tetten volna, mert megjobban vágyok rá 😅
Az élvezet? Az hogy áll vagy folem guggol és az a helyzet, hogy ő van felettem és úgymond megaláz, mert a helyzet is eleve megalázó, hát még hogy lepisik vagy szájba pisil az még dob egy nagy élvezetet. Imádom sajnos.
Exemmel ( 10 éves kapcsolat volt ) rendszeresen megéltük. Én kaptam, többnyire a számba pisilt, én pedig le is nyeltem mind. Nekem izgató volt. Persze mielőtt míveltük, mindig ivott minimum 2 liter teát.
Soha, semmilyen eü problémám nem volt belőle. Pedig volt, hogy egy héten 3-4szer is megitatott.
Nekem jó volt, mert imádtam. Neki is jó, volt mert utána és előtte sokkal intenzívebb volt a szex. Ha beszélünk, mai napig emlegeti, hogy milyen jó is volt.
Perverz? Nem. Mert ha két ember egymásközt kölcsönösen élvez valamit, az nekik nem perverz. Aki undorítónak találja, annak az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!