Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt a legextrémebb helyszín, vagy szitu, amiben oráloztatok?
Mennyi válaszról ordít, hogy kamu, és ezek vannak 70-100%-ra felszavazva XDD sírok
A legjobbak ezek a plusz dolgok, hogy nem elég, hogy extrém de még odaírja, hogy még az anyja, tesója, bnőm is végignézte. Gyerekek nemár.
Jóhogy nem írja még be valaki, hogy utána az apját is leszoptátok.
Én írtam az első választ, és nem kamu. 🤷♀️ Mai fejemmel már nem csinálnám meg, ez tény. Én 17 voltam, az első barátom 25, előtte szórakozni voltunk és ittunk mindketten, magamtól nem csináltam volna, ő vezetett rá a dologra. Éjjel volt, és mellettünk nem sokkal egy padon ült egy kisebb kB. velem egykorú társaság akik utána jöttek oda, miután neki álltam a dolognak.
Aki szerint a fenti sztorik nem lehetnek igazak, azok miért gondolják ezt? Sok mindenkinek bejönnek a szokatlan helyszínek, helyzetek.
Érdekes, hogy minél többet beszélek nőkkel őszintén a szexről, annál többükről derül ki, hogy ugyanannyira kívánják a szexet, mint mi férfiak és legalább annyira perverzek is tudnak lenni -csak másként.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!