Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szingli pasik, titeket mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli pasik, titeket mennyire zavar ez az állapot?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok szinglik és hogy "kezelitek" a helyzetet? :)
2023. júl. 27. 12:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Én nem tudom szexpartnert találni, pedig nem nézek ki szarul, de bárkivel ismerkedek, rögtön azt mondja h alkalmi kizárva.

Akinek van ilyen partnere, az hogy talál ilyet?

2023. júl. 28. 16:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy eleve olyannal ismerkedj akivel a kapcsolat kevesbe racionalis (pl.korkulonbseg +-10 ev), vagy olyannal akinek mar van gyereke es nem akar kapcsolatot csak o is szexelni akar, vagy az ismerkedes elott tudtara adod, pl. tarskereso adatlapon nem jelolod meg a tartos kapcsolat opciot. De olyat is csinalhatsz, hogy lesz ami lesz alapon, elkezded huzni 2-3 no agyat addig, mig ok nem kezdemenyeznek szexet. Sok olyan van aki csak ugy sarkon fordul ha ezzel inditasz, hogy csak szex. Szemelytelen, tul targyilagos.
2023. júl. 28. 16:26
 13/19 anonim ***** válasza:

"De olyat is csinalhatsz, hogy lesz ami lesz alapon, elkezded huzni 2-3 no agyat addig, mig ok nem kezdemenyeznek szexet."

De ezt, hogy csinálod? Ha a nők látják rajtad, hogy te nem hajtasz rájuk, akkor nem offolnak gyorsan, hisz úgyis vannak más jelentkezők, akik meg ugranak az alkalomra?

2023. júl. 28. 16:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez azert nem igy mukodik. Ha eleg erdekes vagy szamara, azaz minosegi tarsasagot nyujtasz es van kemia, a 2. max. 3. talalkozonal megtortenik a kezdemenyezes. Annyi idiota barom van, hogy nem nehez. Orulnek ha leall veluk egy ertelmes tag. Valamennyi erdeklodes, intellektus, empatia, hatarozottsag es bumm. "Rajtad" is van.
2023. júl. 28. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyedül lakom, senki sincs a nyakamon. Arra költöm a pénzt amire akarom. Oda utazom ahova kb csak akarok.

Bármit veszek senki se fog pofákat vágni, hogy ez neki nem tetszik.

Szexes rész az megoldható. Csak annyi hátrány van hogy összesen 1 tárcából kell gazdálkodjak.

És ezen nem is kívánok változtatni.

35 F

2023. júl. 29. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább sajnállak benneteket. Nem vagytok sikeresek a nőknél, és beindul az önvédő mechanizmus, hogy ez jó így nektek, közben utáljátok azokat, akik sikeresek a nőknél, idővel feleségük, gyerekük. Az meg, hogy mennyibe kerül egy nő... Ugyan már. Nálatok a fele többet keres. 😉
2023. júl. 29. 15:12
 17/19 anonim ***** válasza:

„Nem vagytok sikeresek a nőknél, és beindul az önvédő mechanizmus, hogy ez jó így nektek, közben utáljátok azokat, akik sikeresek a nőknél, idővel feleségük, gyerekük. „

LOL Komolyan miből gondolod, hogy nincs olyan ember, aki saját akaratából választotta ezt az életformát.

A sikeresek a nőknél is mint olyan szubjektív.

Mikor legutóbb azt csináltam egy csajjal.

Mondta is utána, hogy amúgy én csinálom jól, hogy szándákosan elkerülöm a gyerekezés párkapcsolat kombót.

Egyébként az összes munkatársam, aki előbbiben benne van. Csoró és idegbeteg és kimerült. Ja és visszahallottam hogy engem irigyelnek.

Én meg arra költöm a pénzem amire akarom.

Mert nem társadalmi elvárások szerint élek, hanem a szerint, ami nekem jó.

2023. júl. 29. 20:10
 18/19 GFman ***** válasza:

"Nem vagytok sikeresek a nőknél, és beindul az önvédő mechanizmus, hogy ez jó így nektek, közben utáljátok azokat, akik sikeresek a nőknél, idővel feleségük, gyerekük."

Nem utálok senkit!Pont az a lényege a dolognak,hogy az említett,nőknél sikeres pasik majd idővel megállapodnak valakinél,aztán szülnek nekik x gyereket,utólag meg kiderül, hogy a gyereknevelés nem is olyan baromi jó móka.35-40 éves korukra a fele elvált lesz,vagy eljár

félredugni,prostizni.Vagy jönnek sírni a gyakorira,hogy 3 év után már nincs otthon sex, anyuka már szopni sem akar.

2023. júl. 31. 12:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Definiald mar, hogy mit jelent a noknel sikeresnek lenni. Amit leirtal, csalad, gyerek, stb. az jelentestartalomban nem osszeegyeztetheto a modern csaladmodell eseteben azzal, hogy noknel sikeres az illeto.
2023. júl. 31. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!