Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lesz valakinek szexkapcso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz valakinek szexkapcsolata?

Figyelt kérdés

Hol ismerkedtek meg?

Kort es nemet is irjatok

2023. júl. 27. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Kialakul ugyanúgy majdnem mint egy párkapcsolat. A legtöbb esetben vagy báratságból vagy szimplán ismerkedésből mert komolyat egyik fél sem szeretne..
2023. júl. 27. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

itt is ismerkedtem, s találtam

smpixien is

goldengaten is

az utolsó kettő célirányos.

az elsőnél csevegni kezdek vele, s arra fordítjuk a csevegést

45/F

2023. júl. 27. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Ismerkedő oldalon az egyikkel, chaten a másikkal és kettővel a főiskolán.

Fősulin más mert ott egyből látjátok egymást, a többinél első tali végén már látható ha a lány rád van kattanva. A fősulis kicsit lassabban indult de ott pont a közeledési játszmák voltak a legjobban. Volt, hogy megkaptuk, hogy menjetek már szobára annyira izzott köztünk a levegő ahogy beszéltünk egymással ahogy egymáshoz értünk :) A netessel meg volt egy ideig masszázspartnerem és közös masszázs végén egy jó szex, igazi napvégi befejezés volt. Szép emlékek. 35F Ha van kémia hamar ki tud alakulni :)

2023. júl. 27. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
2, abszolút egyetértek, , még réges-rég a love.hun találtam partnereket, akkor komolyat nem is akartam, nyilván, nem az elején löki oda az ember, de a hölgyek sem teszik ezt, ehhez is kell egy egymásrahangolódás, mert ott a lehetőség, hogy még ismeretlenül, csak azt érhezheti és valahol jogosan, hogy csak "húsnak" nézi az ember, ha van közös érdeklődés az már jó, én egy lányt elhívtam egy kutyás programra, előtte csak párszor találkoztunk, de úgy alakult a délután és az este, hogy egymásban kötöttünk ki. Volt mást, akit ismerős mutatott be, az akkori kapcsolatom a végét járta, először a másik amikor szexuális célzást tettem, illetve annak vette, napokig nem beszélt velem, aztán lassítottunk picit, és pár hónapra rá ő vetette fel, hogy ne randizgassunk, felnőttek vagyunk, és ne zárjunk ki semmit.. Jó is volt, és a vége az komoly kapcsolat lett belőle.
2023. júl. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!